Jobb!!

Jobbar idag ocksÄ :) jobbat fyra dagar förra v. Och Vad jag vet fyra denna v. Blir en hel del timmar i nov.


Första advent!!

Idag Àr det Àntligen första advent :) dock kÀnns det lite konstigt att det blÄser storm ute nu. Hade ju helt glömt bort att köpa ljus till advent ljusstacken sÄ jag bad Andreas att köpa det nÀr han Äkte ner för att handla lite till middagen. Resultatet blev att han kom hem med fyra grav ljus, jag ville ju ha block ljus men han tyckte visst att det var sak samma ;) HAHA! Blir till att gÄ ner och köpa det sjÀlv i morgon ist ;) hoppas att ni har haft en mysig dag inne i stormen..


Lördags kvÀll !!

IkvÀll ja dÄ vart det besök av Rickard och Jacob!!


Julen nÀrmar sig!!

Idag var det dags att leta fram alla jul grejer, Andreas och Jonathan gick ner till förrÄdet och kom upp med FEM bana lÄdor!! Helt galet va mycket jul grejer vi har! SÄ jag bestÀmde mig för att bara plocka fram dom allra finaste tomtarna dÄ det helt enkelt inte skulle fÄ plats om alla skulle tas fram ;) imorgon Àr det första advent!! Nu Àr det snart julafton, eller ja 28 dagar kvar..


Helg..

Dagen i det stora hela, förmiddagen hemma med barnen, lÀmnade barnen pÄ förskolan och vidare till jobbet!! HÀmta barnen, hem, Andreas fixa lite mat, upp till tanum med mamma och Jonathan pÄ friidrotten och sedan till hm för att fylla upp med lite mat och annat :) "hedemyrs" yes sen blev det sÀngen för tjejerna och filmmys i soffan för Jonathan :) nu ligger alla och sover jag ska sova ocksÄ, Andreas kollar pÄ en film! Ja det var min dag typ, om nu nÄgon bryr sig ;) nÀ nu ska jag sova gott


Fröken Michaela!

Idag stÄr det hej jag heter Michaela pÄ den vita tavlan i klassrummet! Idag har jag bild med treorna, efter det upp till förskolan och förbereda för deras utflykt och sedan vidare ner till naturf och jobba lite ;) sÄ det Àr en dag som Àr full spÀckad!! Men det Àr skit kul!!


Jobb

Yes!! Det tar sig. Denna veckan har jag jobb mĂ„n ons tor fre. Är Ă€ven bokad dagar nĂ€sta v :) extra klirr i kassan Ă€r ju inte fel.. I helgen hoppas jag fĂ„ julpyntat och rensat endel.. Med andra ord ha en hemma stĂ€da fixa helg.. TĂ€nkte Ă€ven att vi skulle komma i vĂ€g och bada!!


KvÀll

Jobbat idag. Barnen var hemma med mamma/mormor. Har varit uppe pÄ tb och skrivit pÄ kontrakt pÄ nya lÀgenheten idag ocksÄ :) sÄ 1/3 12 Àr det flytt om inte ev lite tidigare.. NÀ nu ska jag gÄ och lÀgga mig och sova


Prov bloggar frÄn iphonen!!

Ja dÄ va det dags att lÀra sig blogga via telefonen dÄ :) kanske blir lite mer uppdatering, Àr ju lite till och frÄn! HÀr Àr ett gulligt bildspel pÄ Engla nÀr vi Äkte bil i torsdags :)


Torsdag..

Har Ànnu inte bestÀmt om barnen ska till förskolan imorgon eller om dom ska fÄ vara hemma gÀller ju bara för ett par timmar. Andreas fÄr sluta tidigare imorgon dÄ vi ska pÄ Äterkontroll med Meja pÄ Strömstads sjukhus och efter det blir det en lite shoping tur till Nordby!!

Dagens..

Andreas lÀmnade barnen pÄ förskolan 06.45 och jag gick till jobbet, började 07.30! Slutade 14.00 och hÀmtade min hjÀrtan och gick upp till shell för att hÀmta vÄrat packet ifrÄn me&i  med fina klÀder till oss :) Slappade framför en film tills Andreas kom hem och dÄ blev det lyx middag/makaroner och korv! Barnen Ät iaf dÄ Àr Àven Andrreas inrÀknad som barn ;) HAHA! Nu hÀnder det inte sÄ mycket mera idag, Jonathan Àr hemma hos en kompis Och flickorna leker för sig sjÀlva.

DĂ„lig stil..

Men va fan! Idag sÄ tÀnkte jag att jag skulle bestÀlla en adventsljusstake som jag sÄ gÀrna vill ha nÀ dÄ var ju den slutsÄld!! Blir sÄ sur för jag hade bestÀllt den innan med dÄ fick jag hemskickat nÄn svartjÀvla dukjÀvel istÀllet sÄ jag fick ju skicka tillbacka skiten.. SUCK! Blir till att leta runt pÄ andra stÀllen..

Slut för idag..

Barnen sover, Andreas kollar pÄ House. SjÀlv ska jag gÄ och sova sÄ att jag orkar upp till jobbet imorgon. Barnen Äker till förskolan med Andreas.. jobbar 07.30-14 efter det hÀmtar jag barnen och dÄ ska vi gÄ till shell och hÀmta paket :)

Höstmys..


Åhh vad jag lĂ€ngtar till JUL! Helt galet vad jag vill att det ska vara 27 november sĂ„ att jag kan börja julpynta.. Har ju köpt klart barnens ALLA julklappar och  blev endel detta Ă„ret ocksĂ„, hur mycket brukar ni lĂ€gga per barn? vi har en grĂ€ns som vi försöker att gĂ„ efter och jag har klarat det bra tycker jag bara 100-300 kr över vad vi hade sagt :) SĂ„ nu lĂ€ngtar jag tills barnen ska fĂ„ öppna klapparna och fĂ„ se sina nya saker!!

Tisdag..

FlÀskytterfile med godsaker blir det till middag idag denna trÄkiga vanliga tisdag! Man kör lÀtt pÄ med sina sÀkra kort och vanor nÀr det gÀller matlagning, köttfÀrsÄs korvstroganoff grattÀnger mm men idag ska vi iaf festa till det lite hÀr hemma!! blir tilloch med efterrÀtt ;) Vad brukar ni laga för mat hemma hos er?


Mmm..

Har stÀngt in mig i sovrummet och lagt mig i sÀngen med datorn :) Andreas hÄller pÄ med maten och underhÄller barnen!! SÄ skönt tycker jag att bara fÄ smita ivÀg Àven om det bara Àr för en liten stund..

MĂ„ndag

Helgen Àr slut och en ny vecka har börjat! Blir till att gÄ ut i solen med barnen om en stund nÀr alla Àr klara! Skönt att det Àr ljust ute sÄ att man inte blir helt depp!!

Farsdag utan far!!

Ja min far finns ju inte i mitt liv, men mina barns far finns men han har dock inte varit hemma idag sÄ det blev att fira för mig sjÀlv ist :) köpte med mig fika frÄn kap horn till mamma och senare pÄ dagen blev det resturang besök.. Haha kÀkade med mamma Meja och Grannarna A och E pÄ Hertigen!! Jonathan och Engla hade gjort varsitt kort till Andreas/pappa och utav mig eller ja Meja Jonathan och Engla fick han blommor!!

Frukost..

Jag och Meja har Àtiti frukost nu precis och snart Àr det dags att börja dagen pÄ riktigt.. Phu gick inte och la mig förrens halv ett igÄr, illa dÄ jag kommer att vara helt död vid sju tiden idag!!

KENT!!

Jocke Berg vill du gifta dig med mig?? Åhh jag bara Ă€lskar Kent sĂ„ jĂ€kla bra, Jocke din röst Ă€r underbar.. HAHA ja ni kan ju gissa vad jag gör.. Lyssnar pĂ„ KENT! Ska snart lĂ€gga mig ska bara..

Ensam i soffan..

Eller ja just nu sitter jag i köket framför den hĂ€r dumburken!! Meja sover och jag ska snart parkera mig i soffan! Är sĂ„ nöjd med att jag han stĂ€da undan all skit hĂ€r hemma idag, imorgon kan jag bara ta det chill :) Bli middag med mamma fĂ„r se vad det blir för smarrig..

Hemma hos mamma/mormor!

Vi sov hemma hos mamma igÄr, skönt att slippa vara ensam och att komma bort frÄn röran som blev hemma innan alla Äkt ivÀg.. Hoppas pÄ att fÄ storstÀdat idag, fönster som behövs putsas om nÄgon kÀnner sig sugen "mamma" HAHA! Har iaf Àtit en god frukost :) sÄ vi har det riktigt bra hÀr!!


...

Barnen kollar pÄ film, Jonathan i storarummet och Engla i sovrummet. Tar det med ro idag! Sen blir det promenad i den friska luften men inte riktigt Àn :)

Fredag igen..

Yes nu Àr veckan slut! Barnen Äker med Andreas till Orust idag, sÄ denna helgen Àr det bara jag och Meja hemma! What to do? Idag kommer min iphone pÄ posten, ska bli sÄ kul med en ny telefon :)

HÀst Àr bÀst!!






NÄgra av alla gÄnger som barnen ridit.. SÄ kul!

SnÀlla nÄgon ge oss en hÀst ;) eller iaf lÄt oss komma och rida och sköta lite!!


KvÀll!

Barnen Àter kvÀllsmat, snart Àr det dags för sÀngen! Kommer det nÄgot pÄ tvn idag tro??

Suck,

Jag har bestĂ€llt en iphone och aktiverat ett nytt simkort som inte passar till min gamla mobil och jag har inte fĂ„tt iphonen Ă€nnu, hur lĂ€nge ska jag vĂ€nta? SĂ„ just nu har jag ingen telefon!! HJÄLP man blir ju helt handikappad nĂ€r man Ă€r utan!!

...


Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om.. Har hÀnt alldeles för mycket pÄ den tid som jag har varit utan dator! Men jag lÀgger upp denna supersnygga bilden pÄ Andreas :)


RSS 2.0