Titta pÄ mig :)


VÀlkommen till vÀrlden!

BÀttre sent Àn aldrig ;) Elias Àr drygt en mÄnad pÄ bilderna!


Sommar!!

Ja det mÀrks att det Àr sommar. Det fina vÀdret och sommarlov/semester gör att det inte blir mycket tid eller lust till att blogga tyvÀrr :(
men det mÀrks ocksÄ pÄ er lÀsare att Àven ni inte Àr inne och kikar lika ofta som ni brukar!


Jul. 19, 2013


Lust!!

Suck, vart har min blogg lust tagit vÀgen? Ja det kan man verkligen undra, det hÀnder nÄgot nytt varje dag som hade varit kul att dela i bloggen men nÀr jag har tid sÄ har jag ingen lust att skriva om det?! Hoppas att den kommer tillbaka snart :)


Semester!!

Imorgon börjar Andreas sin semester :)
Ska bli sÄ skönt att ha honom hemma och barnen har lÀngtat efter att vara med pappa! Nu börjar sommaren pÄ riktigt för oss!


Nöjd!

Lola Àr super nöjd över sin nya babysitter som mormor köpte i dop present (BabyBjörn balance soft)
den Àr stÀllbar i tre lÀgen sÄ nÀr man tröttnat pÄ leken och somnar kan man enkelt Àndra den till sov lÀge och sova gott i den!! Snuttefilten Àr Àven den en dop present ifrÄn teddykompaniet oxh Àr jÀtte mjuk och heter Charlie ;)


Tjejerna <3

Barnen tycker att det Àr sjukt kul nÀr pappa fixar deras hÄr i duschen :D
Och en söt bild pÄ Lola!


Sover sött!!

Meja & Lola sover i vÄran sÀng ikvÀll :)


KĂ€rlek <3

Meja och hennes bÀsta vÀn Elias!!
Dom Àr helt underbara, tÀnk att man kan kÀnna sÄ mycket för en vÀn nÀr man Àr sÄ liten :)
man blir sÄ lycklig och glad nÀr man ser dom tvÄ tillsammans eller nÀr Meja pratar om Elias <3


Sommarlov!!

Ja det har verkligen varit fullt upp, första dagen pÄ sommarlovet slog vi pÄ stort och Äkte till Liseberg utan att tala om för barnen vart vi var pÄ vÀg :)
sen har vi hunnit vara pÄ dop för lilla Amanda, haft massa besök hÀr hemma och firat Jonathan som fyllt 7 Är! Haft ett galet barnkalas.
Grejat en hel del hÀr hemma och vi börjar fÄ ordning pÄ kaoset ;) firat en mysig midsommar med slÀkt.
Nu förbereds det inför Lolas dop och sen Àr det Mejas tur att fylla Är! SÄ det Àr fullt upp och det hÀnder saker hela tiden! RÀknar dagarna tills Andreas har semester och vÀntar pÄ att solen och vÀrmen ska komma pÄ riktigt!


Dop,

Nu har vi handlat klart allt till dopet och Àven trÀffat prÀsten idag. Nu ÄterstÄr bara att baka :/ det Àr ju inte EN kaka som ska bakas utan 10 st och X antal chokladbollar ska rullas :)


RSS 2.0