sjuka...

Vi mÀrkte pÄ Engla i helgen att hon fÄtt röda smÄ prickar pÄ kroppen och var inte riktigt sig sjÀlv,men det gick över pÄ en tvÄ dagar. Men nÀr hon blev frisk dÄ var det Jonathans tur att bli sjuk, röda prickar pÄ honom ocksÄ. Han fick hög feber, 39,7 var riktigt dÄlig. Blev till att vara hemma igÄr och idag, sÄ vi har roat oss med att kolla tv och lÀsa massa saga och bara tagit det lugnt :) Idag har han varit feberfri. Har varit mysigt att fÄ lite egentid med Jonathan. Min snÀlla mamma körde Engla till och frÄn dagis. Det Àr tydligen tre dagars feber som gÄr nu, vet inte hur mÄnga barn pÄ vÄrat dagis som varit sjuka och haft feber men det Àr mÄnga iaf.
 IgÄr Äkte vi och lÀmnade Engla pÄ dagis sen var det dags för efterkontroll pÄ mvc, lite konstigt att det Àr slut nu eller iaf tills nÀsta graviditet ;) men det dröjer minst tvÄ Är! Fick ta lite prover ochsÄdÀr, pratade igenom min förlossning mm. Fick med mig mina papper, sÄ nu kan jag berÀtta om min förlossning.Har inte riktigt haft koll pÄ tider mm, men nu sÄ!! NÀr jag pratat klart med barnmorskan Äkte vi till mamma och tog en snabbfika. Sedan hem och stÀda innan Engla kom hem och ta hand om lille Jonathan som inte alls mÄdde bra igÄr. Skönt att barnen Àr bra igen, men nu börjar jag kÀnna mig som en gammal kÀrring ont och stel i kroppen. Jaja imorgon Àr det onsdag och dÄ Àr vi pÄ kyrkis mellan 10-13. /mela


lördag och söndag!

Började lördagens morgon lite kaotiskt dÄ jag hatar helgen nu mera,
det finns för mÄnga mÄsten dÄ. Man ska stÀda det man inte hunnit med under veckan, man ska Äka hit o dit och umgÄs med vÀnner och familjen, samtidigt som man ska ha sovmorgon och kvÀllsmys mm! Med andra ord man ska göra allt och inget!
Åt frukost ock gjorde iordning alla barnen och oss sjĂ€lva , jag gick in och duscha, packade vĂ€skan med allt vi kunde tĂ€nkas behöva ha med oss, och efter mycket om och men kom vi ivĂ€g till Daftö dĂ€r Fridas mamma bor i ett mysigt litet hus.
Blev lite som öppnaförskolan nÀr vi kom dit ;) 
Fridas syster var dÀr med sina tvÄ barn och sÄklart Tilde :) Sara kom ocksÄ förbi! Blev lite kaffe dÀr sen Äkte vi vidare till norby och kÀkade med Sara och Robin! Köpte nÄgra nya filmer sen Äkte vi hem.
NÀr barnen lagt sig,kollade vi pÄ film och sedan var det sova som gÀllde!

PÄ söndagen vid elva tiden Äkte vi till Dingle, min kusin Sofie och hennes familj bor dÀr. Fikade och Ät Àven lunch!
Vi satt mest och pratade om allt mellan himmel och jord, det Ă€r sĂ„ himmla skönt att vi kan prata om precis allt! Barnen lekte och byggde koja :) Dom Ă€r sĂ„ söta nĂ€r dom Ă€r tillsammans! Åkte dĂ€r i frĂ„n vid femtiden.
 DÄ var det vidare till Carina och Bengt som bjudit oss pÄ middag,
Christian var ocksÄ dÀr med sin familj. Kul för Jonathan att trÀffa Hampus igen! Var jÀttetrevligt och jÀttegott!
Blev lite sent, men fick lagt barnen vid nio sÄ helt ok. Sedan blev det inte mycket mera utan vi gick och la oss vi med, trötta efter helgen!  Nu har barnen iaf fÄtt lekt av sig rejÀlt under helgen :D och vi trÀffa vuxna!! Bilder frÄn ihelgen kommer i morgon.


BILDER!


HELGEN...

Ändrade planer, blir nog sĂ„ att vi Ă„ker till strömstad imorgon och hĂ€lsa pĂ„ hemma hos Monica, Frida och Tilde Ă€r ju dĂ€r :) Tar Dingle pĂ„ söndag om allt Ă€r ok för kusinen. Blir Àven en tur till Bottna pĂ„ söndag eftermiddag dĂ„ vi Ă€r bjudna pĂ„ middag hemma hos Carina och Bengt! Ska bli jĂ€ttekul att trĂ€ffa dom, vi har inte har setts pĂ„ jĂ€ttelĂ€nge!
 Hoppas pĂ„ att jag kan fÄ mod till mig och fixa det dĂ€r som jag pratat om med Sandra i morgon! Är det fint vĂ€der kanske vi stannar till hos henne och hoppar lite pĂ„ studsmattan ocksĂ„!
Nu ikvÀll efter att barnen lagt sig blev det fika och lite skibo med grannarna.
  Ja nu hade jag tÀnkt att jag skulle fÄ sova en stund innan Meja vill ha lite nattamat ;) Hoppas att Engla inte Àr pÄ vÀg att bli sjuk dÄ hon varit lite trött idag..  GOD NATT pÄ er!

En söt bild pÄ Meja :D

SKITVÄDER IDAG DÅ!

Ja bara för att vi hade planer sĂ„ blev ju sĂ„klart regn idag! Lyckades iaf ta oss ner till affĂ€ren en snabb svĂ€ng nĂ€r det var uppehĂ„ll sĂ„ liteluft har vi fĂ„tt ! Har varit innomhus resten av dagen dĂ„ det blivit mkt tv och lek, har Ă€ven ritat lite idag!! Sen fĂ„r vi se vad det blir för FREDAGSMYS i kvĂ€ll! Är vĂ€ldigt sugen pĂ„ chips men vi har ju inte samma smak jag och Andreas sĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se vad det blir med det ;) vilka tycker ni bĂ€st om?

I morgon Àr det lördag och dÄ har vi tÀnkt att Äka till min kÀra kusin och hennes familj i Dingle hoppas att det blir av för det Àr alltid sÄ trevlig nÀr vi ses och barnen blir hÀrligt trötta av allt lek o stoj!

FÄr Àven  se om mina och Sandras planer för mig blir av i morgon kanske ;) hoppas hoppas! 
 NÀ nu Àr maten klar hÀr fÄr se om det blir ett nytt inlÀgg ikvÀll! Bye bye

BILDER :)



Mamma Àlskar er <3

JAG BLIR GALEN!!

Ja lite sent pÄkommet har jag insÀtt att jag har TRE barn runtomkring mig 24 timmar om dygnet!
 Är inte alltid det lĂ€ttaste att hinna med allas behov pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt och nĂ€r dom vill och behöver. Detta gör mig galen, vill kunna vara alla till lags hela tiden men det gĂ„r inte alltid, just nu Ă€r det bara sĂ„ att Jonathan fĂ„r lĂ€ra sig att vĂ€nta för Meja mĂ„ste Ă€ta och fĂ„ blöjan bytt nĂ€r HON vill! Engla Ă€r vĂ„ran lilla virrvelvind hĂ€r hemma och den mesta tiden gĂ„r till henne! Hon Ă€r ju i den Ă„ldern nu och det mĂ€rks att hon har en storebror att lĂ€ra av ;) 

 Ja idag har Jonathan och Engla varit pÄ dagis igen, dom Àr dÀr 5 timmar tre dagar i v.
PÄ onsdagar Àr vi pÄ kyrkis och pÄ fredagar gör vi det som erbjuds!l Jonathan har bestÀmmt att vi ska Äka hem till Sandra imorgon, hon har ju nÀmligen en studsmatta hemma!! Hoppas att det Àr fint vÀder dÄ bara.
 
Eftersom jag hunnit med allt som skulle göras hĂ€r hemma idag innan vi gick till dagis i morse, blev jag vĂ€ldigt glad över att jag fick en kaffegĂ€st! Sandra kom ner och höll mig sĂ€llskap och det var trevligt eftersom jag inte trĂ€ffat henne pĂ„ lĂ€nge :)  Åkte och hĂ€mtade barnen och sen blev det lite legobygge men tantSandra! 
 Jag har haft vÀrldens huvudvÀrk nu pÄ eftermiddan/kvÀllen sÄ idag blev det korv med bröd till middag, snabbt och enkelt :D Ja nu nÀr dagen Àr slut blir det kvÀllsbad för J och E och sedan ska vi bygga en koja som J ska sova i!

 Har lite Änges över hur vi ska göra med lÀgenhetserbjudandet vi fick idag, det Àr en tre som Àr bÄde större och billigare Àn den vi har nu, men den Àr pÄ andra vÄn. och det finns ingen tvÀttmaskin. Vi trivs sÄ himmla bra dÀr vi bor nu men vi ska gÄ och kolla pÄ mÄndag sÄ fÄr vi se!! Hoppas bara att allt löser sig för oss pÄ den biten för som vi bor nu Àr inte bra för nÄgon av oss!
 Oj detta blev ett lite lÀngre inlÀgg Àn vad jag tÀnkt mig :) ska se om det funkar att lÀgga upp bilder nu.  Bye Bye



Puss pÄ dig bÀste storebror <3

KVÄLLEN!

Ja nu var det kvÀllen igen och barnen ligger och sover! Vid tvÄ tiden gick jag och Meja och hÀmtade barnen pÄ dagis, fick följe med en en annan mamma och hennes tvÄ barn pÄ hemvÀgen! VÀl hemma fick barnen mellanmÄl och för min del blev det till att skala potatis ;) NÀr Andreas kom hem blev det lek o bus, mat och kaffe och sedan lite mera lek! 
 inte alltid Àr sÄ spÀnnande men vi har aldrig trÄkigt och försöker sÄ gott vi kan :) 

I morgon blir det kyrkis för vÄran del, Àr som (öppnaförskolan)
skit mÄste fixa fram en guldpeng till fika imorgon kom jag pÄ, hatar att man bara har pengar pÄ kortet!

Ska snart hĂ€nga upp lite mera tvĂ€tt, och ladda en ny!! TVÄTTA TVÄTTA hela dagen lĂ„ng ;) 

 jONATHAN ENGLA OCH LILLA MEJA!

 <3
ÄLSKAR ER <3


FINT VÄDER :)

Hoppas att det Àr lika fint vÀder sen nÀr jag ska gÄ och hÀmta barnen pÄ dagis! Har varit och lÀmnat Jonathan och Engla,har haft ett inskolningssamtal om hur det funkar med Engla nu nÀr hon har börjat, och det var bara bra :) Efter det gick jag och Meja hem igen och dÄ var det till att bÀdda o plocka iordning mm, idag stÄr Àven tvÀtt pÄ dagordningen! Det Àr sjuk vad mycket tvÀtt det blir, tvÀttar jÀmt och det Àr tvÀtt pÄ tork i hela lÀgenheten förjÀmnan ;) Var pÄ torp en snabbis igÄr och storhandlade, skönt att ha mat i kylen igen :) Köpte Àven ett linne och en tunika till mig! / Mela

Dagen idag!

Jaha, detta blir alltsÄ mitt första riktiga inlÀgg i bloggen :) Skulle skriva igÄr men sÄ blev det inte!
Vi var och röstade igÄr, efter det
Ă„kte vi till Stenungsund & hĂ€lsade pĂ„ hos Rickard & Madde! SvĂ€rmor, Rebecka, Elin & Linnea var ocksĂ„ dĂ€r. Åkte vidare till Tjörn & tog en snabbfika hos Anki, (moster till Andreas) & visade upp lilla Meja! Dagens sista stopp blev Mollösund! Barnen hade lite svĂ„rt att komma till ro sĂ„ det blev lĂ€ggning lite senare Ă€n vanligt, men det var delvis vĂ„rat eget fel att barnen var hyper igĂ„r!! Men jag och Meja fick iaf ligga lĂ€nge idag dĂ„ Andreas var sĂ„ snĂ€ll och lĂ€tt oss sova! 
Ja vad ska jag skriva om mera, dagen har inte varit sĂ„ spĂ€nnande idag, sĂ„ det fĂ„r bli ett senare inlĂ€gg nĂ€r vi kommit hem om det inte blir försent.. Är inte det lĂ€ttaste att sitta hĂ€r och skriva dĂ„ man hellre gör annat nĂ€r man har en stund över :) SĂ„ ni som kommer att lĂ€sa denna blogg fĂ„r lĂ€ra sig att ha lite tĂ„lamod med mig,blir bĂ€ttre med tiden! Ska försöka lĂ€gga ut lite bilder ocksĂ„! Bye bye <3

Jag har skaffat en blogg :)

Ja, nu har Àven jag skaffat en blogg. FÄr se om det Àr nÄgot för mig!

VĂ€lkommen till min nya blogg!


RSS 2.0