Trist..

Ja det Àr trÄkigt att jag inte har min telefon sÄ man snabbt och lÀtt kan ta lite bilder pÄ barnen och vad vi hittar pÄ nu pÄ sommarlovet.. FÄr bli att bild bomba senare allt vi gjort senare :)


Jun. 25, 2013


HÀr gÄr det dÄligt,

Ja det kan ju vem som helst se att det inte hÀnder sÄ mycket hÀr pÄ bloggen just nu. Anledningen till det Àr den enkla men trÄkiga att min telefon Àr trasig (har nu en gammal) och att vÄran iPad inte vill samarbeta riktigt med vÄrar internet och att jag inte orkar ta kort med kameran som sen ska lÀggas in pÄ datorn.
Just nu har jag fÄtt lÄna Jonathans iPad!
SÄ nu vet ni alla hur det ligger till och hoppas att ni kan leva med det ett tag ;) tycker sjÀlv att det kÀnns konstigt att inte kunna ta en bild med mobilen och skriva ett litet inlÀgg nu nÀr man va van vid det. :(


Inga ord behövs!! <3


6/6-2013

IgÄr var det Sveriges nationaldag!! Var och kikade lite och barnen fick flaggor och blev ansiktsmÄlade.


Bvc!

Mycket har hÀnt pÄ kort tid!!
30/3 föddes vÄran lilla Lola som dÄ vÀgde 3270 gram & var 51 cm lÄng,
Idag Àr Lola 2 mÄnader & 6 dagar &
Àr 60 cm lÄng & vÄgen visade denna gÄng 4995 gram :)


Jun. 04, 2013

Har haft en mysig förmiddag med fika och promenad med mammorna och bebisarna :) sedan hem och fira Älskling med tĂ„rta!!


SÄ söta,

IgÄr fick Lola vÀrldens sötaste shorts frÄn sin snÀlla mormor :)


Gungar!!


MĂ„ndagsmorgon!

Skönt med kort vecka denna veckan sÄ man slipper vÀcka Jonathan, idag fick vi bÀra upp honom och sÀtta honom i soffan, trött kille. Engla var sÄ klart först upp av alla barn och det med dunder och brak!! Meja kom nu, och Lola sover en stund till, sen blir det full fart ;)
men idag ska vi gÄ till lekplatsen, skönt att fÄ springa och leka av sig lite och jag kan passa pÄ att fÄ lite fÀrg pÄ mina bleka (lÀs vita) ben!!


Lola <3

Helt perfekt!!


Skepp o hoj!!

Idag Äker vi till Dingle för att fira Alice som har fyllt 3 Är! Det Àr piratkalas och jag Àr sÀker pÄ att hennes mamma har hittat pÄ massa skoj :)
sÄ snart styr vi kosan mot Dingle och lerÄker!!


Jonathan!

SÄ duktig han Àr vÄran Jonathan,stora killen som till hösten börjar första klass.
IgÄr satte han sig och skrev alla i familjens namn, det rÀcker med att ljuda sÄ utgÄr han ifrÄn det och oftast blir det rÀtt, inte sÄ lÀtt att veta att jag stavar mitt namn med ch och inte med k som det faktiskt lÄter som :)
Han Àr Àven noga med att göra linjer att skriva pÄ och att göra punkter!!

Ja gillar main craft
har han skrivit, sÄ söt han Àr!!


RSS 2.0