Litet frö gror :)


Sjukstuga hÀr hemma!

Meja har fortfarande feber och hostar, hon har flutide och airomir hemma just för att hon blir sÄ tÀt och hostar riktigt illa. Engla Àr lika pigg som vanligt, pÄ gott och ont, hostar men det Àr det Ànda! Jonathan Àr hemma ifrÄn skolan dÄ han klagar pÄ ont i halsen och hostar. FÄr se hur det slutar, kÀnner mig sjÀlv tjock i huvet och inte helt pigg :(


Onsdag,


VĂ€lkomnar feber och hosta!

Vi har klarat oss riktigt bra ifrÄn alla sjukdomar som hÀrjat i vinter pÄ bÄde skola och förskola! SÄ att Meja nu har fÄtt feber och en jÀkla hosta kÀnns ÀndÄ helt okej. Engla börjar lite hon ocksÄ sÄ vi fÄr vÀnta och se vad som hÀnder, Jonathan har klagat pÄ ont i halsen. Skönt att det snart Àr helg :)


Finaste killen i vÀrlden!!


Jobbat klart för idag!

Suck, Àr trött och helt slut i kroppen. VÀntar pÄ att kl ska nÀrma sig halv Ätta sÄ lÀsning och annat fix inför lÀggningen kan börja! Andreas Àr i huset och grejar sÄ det blir ensamt och tidigt i sÀng för mig!!


Tisdag,

Snart skicka ivÀg Jonathan till skolan. Idag blir det jobb för min del.


Åttonde mĂ„naden nu!

Ny vecka, v. 33 (32+0)
ev besök hos barnmorskan idag, fÄr se om jag har möjlighet att komma upp till den tiden, ser inte sÄ ut just nu. Men annars fÄr det bli en annan dag!


SÄ trötta!


Nu myser vi i soffan!!

Lite frukt och vila i soffan, tar det vÀldigt lugnt idag :) grejat lite uppe och ska se om jag orkar fortsÀtta senare. Jonathan Äkte och hjÀlpte pappa i huset, och tjejerna har degat och pusslat nu pÄ fm och som sagt nu myser vi i soffan en stund!!


SÄ lÄngt bort men ÀndÄ snart hÀr!!


MĂ„ndag nu tack!!

Helgen Àr inte sÄ kul dÄ jag spenderat den sjÀlv med tre egna starka viljor (mina barn) och Àven Andreas tvÄ smÄsystrar. Inget blir som det var tÀnkt och inget blir heller som vanligt! Extra anti Àr jag ocksÄ just nu och börjar bli trött pÄ att ha ont!! ont i kroppen och Àven ont om tid!! Allt som ska göras och hinnas med, planera och fixa!! Har ingen lust alls med det faktiskt och jag bara ser hur tiden rinner ivÀg och försvinner bort!! Snart Àr det slut pÄ januari och februari Àr hÀr. Har stor lust att strunta i bÄde hus och flytt just nu som ska ske 1 april :( har svÄrt att glÀdjas Ät att det kommer bli bra nÀr allt Àr klart, ser bara jobb jobb och Äter jobb!! Skulle vilja ha pÄ papper att allt kommer lösa sig och bli bra!! Men det hör vÀl till att kÀnna sÄ hÀr nu med alla kÀnslor och hormoner i kroppen? Skönt att fÄ skriva av sig lite iaf.


Bakat idag :)

Jag och tjejerna slÀngde ihop en kladdkaka idag! Mums


Till dig!

IgÄr köptes första babyplagget :)


Kanske piggar upp lite?

Intar lite kaffe pÄ jobbet och hoppas att det ska fÄ mig att piggna till lite, kÀnner att liten i magen vaknat iaf :)


Imorgon Àr det fredag och sista jobbdagen för denna vecka.

Hoppas pÄ att fÄ vila, lite dÄ dom senaste dagarna varit jobbiga! Skönt att det Àr mvc besök pÄ mÄndag.


Sova snart?

Jobb 8-14.30 idag! Vill att det ska bli kvÀll sÄ jag kan fÄ lÀgga mig och sova istÀllet :)


SĂ„ kallt!!

Lite nyvaken och frusen!! Ska snart ivÀg och jobba, och det lockar inte speciellt mycket nÀr det Àr isande kallt ute :( hoppas dagen gÄr fort och att det blir skönare och lite mildare framÄt dagen!


SoffhÀng :)


Kallt!

Fryser, sitter och vÀrmer upp mig med en stor kopp te med honung!! vill verkligen att vÀrmen och solen ska hitta hit snart :) allt blir mycket roligare och lÀttare nÀr det Àr ljust och varmt ute!!


MĂ„ndag och ny vecka!


KvÀllsmys!!

Just nu ska vi ha lite mysigt innan det Àr dags att sova, imorgon blir det Uddevalla med hela familjen :)


Semlor!

Faster Sandra bakade semlor till oss :)


Varning för klagosÄng!!

Har tappat orken och lusten till det mesta just nu, KÀnner mig bara stor och tung och fÄr ont sÄ fort jag gÄr. Bebisen ligger lÄngt ner och trycker sÄ ibland kÀnns det som att man mÄste korsa benen för att inget ska komma ut ;) sÄ just nu Àr jag trött och tycker att det Àr bökigt och lite smÄ jobbigt att vara mig!! Hoppas ni tycker riktigt synd om mig för det gör iaf jag :D


Fredag!

Bara tar det lugnt nu pÄ förmiddagen, sen ut i kylan och hÀmta Jonathan i skolan. Funderar pÄ att ev rensa bland babyklÀderna?! FÄr se sen vad lusten och orken sÀger om det! IkvÀll blir det fredags mys med allt vad det innebÀr :) fÄr Àven nattgÀster, barnens farfar, största faster och farbror kommer och ska sova hÀr!


KvÀllen!!

Tjejerna badar och Jonathan kom precis hem ifrÄn ridskolan! Nu Àter han kvÀllsmat och sedan Àr det byte, kvÀllsmat för Engla och Meja och bad för Jonathan och sedan sÀngen för dom alla :)


Just i detta nu,

Jonathan har Ă„kt ivĂ€g till ridskolan! Bada alla barn stĂ„r pĂ„ schemat idag och jag hoppas pĂ„ en lugn och smidig kvĂ€ll dĂ„ vi inte vet nĂ€r Andreas kommer hem. Han Ă€r och grejar i huset. Är sĂ„ trött och har noll lust till nĂ„got alls, tackade nej till jobb idag och det hör verkligen inte till vanligheterna!! Vill bara att orken ska komma sĂ„ att allt som mĂ„ste och behöver bli gjort blir det sĂ„ man slipper tĂ€nka pĂ„ det senare. nu ska jag tvinga i mig mitt kaffe och kolla barnprogram med Engla och Meja en stund!


MÄla mÄla :)

Jonathan sitter uppe och bygger med smÄlego och flickorna sitter och ritar! Engla mÄlar ett högt hus :)


Morgonpigg?!

Ligger i soffan med Engla och ska snart vĂ€cka Jonathan som ska ivĂ€g till skolan. Är sĂ„ trött och skulle vilja sova lĂ€nge!! NĂ€r flickorna kan sova lĂ€nge dĂ„ Ă€r det alltid nĂ„gon som vaknar tidigt.


Mitt i veckan.

Onsdag och halva veckan har gÄtt! Jobba 12-18.30.
Engla mÄlade en mussla idag, söta unge :)


Dom Àr glada iaf!!

Snart ska vi gÄ till förskolan, jag hade dock önskat bÀttre vÀder ute Àn vad det Àr idag! Kallt och smÄ blÄsigt med snö. Men Engla och Meja Àr iaf glada över att det har kommit lite snö :)


Tisdag.

Idag skulle vi nog vilja legat kvar i sĂ€ngen allihop!! Men klockan ringer halv sju varje morgon. Även om vi smyger ner kommer tjejerna snart ner dom ocksĂ„ :) idag blir det ingen förĂ€ldrarkurs, blir jobb istĂ€llet 11.30-18.


En ny vecka!

GĂ„r in i vecka 31 (30+0) idag!
Snart ska Jonathan ivÀg till skolan och lite senare blir det att gÄ till förskolan med tjejerna och jobb pÄ fritids för mig, skönt att mjukstarta mÄndagen med en kort Jobbdag tycker jag :)


Jonathan och Meja!

Meja sĂ€tter sig hos Jonathan, efter en liten stund tittar hon pĂ„ nog och sĂ€ger. Min storebror Jonathan tycker om mig:) Älskade unge!!


Tut tut!

Att köra bil med pappa Àr kul :)


Kalas!!

Idag har jag och Engla varit pÄ kalas för förskolekompisen Albin :)


Blir helt jÀvla galen!!!

Trött irriterad arg ledsen trött och frustrerad trött och kÀnner hur ilskan bara kryper sig nÀrmre in pÄ!! Orkar inte och vill inget just nu!! Suck, Äh vad jag inte gillar att kÀnna mig sÄ hÀr :(


Hoppsan!!

Visste att jag var tvungen att göra rent ugnen sen det svÀmmade över lite sist, men att det var sÄ illa visste jag inte. Satte pÄ ugnen och tÀnkte inte mer pÄ det tills jag öppnade och hela lÀgenheten blev rökfylld!! SÄ fick snabbt skrapa och försöka göra det som gick att göra. SÄ nu hÄller jag tummarna att maten gÄr att Àta och inte bara smakar kol!! Tur vi inte ska Àta nÄgon middag som ska vara i ugnen mer denna veckan ;)


MĂ„ndag och ny vecka!


Sista dagen av ledighet!

Det Àr pÄ gott och ont som skola och vardag börjar igen. Skönt att komma tillbaka in i rutiner men ack vad jag kommer sakna att slippa stressa och titta pÄ klockan pÄ morgonen! I morgon ska Jonathan vara uppe senat kl 7 helst 6.45 och sedan klar för att Äka till skolan kl 7.50. Nu börjar klockan nÀrma sig 8.30 och dÄ Àr det dags för mig och tjejerna att vara redo för att gÄ till förskolan. HÄller tummarna pÄ att allt gÄr som det ska sÄ vi (lÀs jag) slipper
bli galen och super stressad!


Kockarna!!

Idag har det lagats mat hÀr hemma :)


HjÀlp!!

Kan inte nÄgon ge mig en bild pÄ hur jag vill att mitt kök och badrum ska se ut!! Har lite torka och till veckan ska det vara utmÀtt och klart vart diskhoar och dusch ska vara.


Morgonen Àr hÀr, med allt vad det innebÀr!!

Ligger kvar uppe i sÀngen. Hör hur Engla och Meja prövar Andreas tÄlamod genom att brÄka om vem som som fÄr mest filt i soffan och att bara Engla ska sjunga till lÄten i barnprogrammet!! Varför mÄste man brÄka om allt? Ligger nog hÀr en stund ;)


Fredagsmys :)

Gladiatorerna och pringleschips dÄ Àr Jonathan nöjd :)


3atads lekland :)

HÀr kommer lite bilder ifrÄn dagen som varit :) jag Andreas och barnen Äkte ivÀg tillsammans med min kusin och hennes familj!!


Lite av alla julklappar :)


Gott nytt Ă„r :)


RSS 2.0