Engla först upp idag!

Snart vaknar dom andra smÄ liven ocksÄ, snickarna Àr hÀr och har börjar jobba! Sitter i soffan och kollar barntv. Idag och imorgon vÀntas jobb! Alltid lika spÀnnande att jobba pÄ loven.


Engla har mÄlat :)


Vilket vÀder :(

Jonathan har höstlov och förskolan Ă€r stĂ€ngd idag, sĂ„ vi Ă€r hemma allihop, utom A. Är ju inte sĂ„ lockande att ge sig ut idag :( regnar blĂ„ser och Ă€r kallt! Vi fĂ„r stanna inne och roa oss sĂ„ gott det gĂ„r!! Hoppas snickarna Ă€r nĂ„gorlunda tysta idag!!


Mina tre <3

Idag kommer dom hem mina raringar!!


Nej!!

Suck kÀnner mig inte helt kry idag! Har inte lust med nÄgot, hoppas att hÀlsan kommer tillbaka snart!!


Söta Meja!


18 fulla veckor!

GÄr in i vecka nitton :) och ultraljudet nÀrmar sig. Med en bula pÄ magen och smÄ sparkar i den, sÄ sakta börjar jag verkligen förstÄ att vi ska bli sex i familjen!!


Vanlig onsdag!

6.30 kl ringer kl 7 vÀcker Jonathan och tar ut honom i soffan! Serverar frukost och lÀgger fram klÀder, tjejerna vaknar en i taget! Kl 7.50 hÀmtar mormor och Äker mot skolan :) jag Àter frukost och grejar lite hÀr hemma kl 10.30 Àr det dags att gÄ med tjejerna till förskolan och sedan infinna mig pÄ jobbet. BerÀknad hemkomst idag Àr 17.15-17.30. DÄ blir det lÀttsam middag och lite lek och barn tv, sen Àr det natti natti 19.30-20.00 hemma hos oss!


Lycka!!

Fick ju denna fina blomma utav min mamma nÀr jag fyllde Är (slutet pÄ mars) och den levde och blommade lÀnge och till sist ramlade alla blommor av! Men nu ser jag att den fÄtt nytt liv igen!! Tre blommor som blommar och 13 knoppar :)


Överraskning!!

Fick ett paket pÄ posten idag, ifrÄn Avesta! Barnen fick varsin stickad tröja och sju raggsockar i fina fÀrger :) i paketet lÄg Àven ett brev och kort pÄ bl.a. Min mamma nÀr hon var liten, och kort pÄ min mormor och morfar nÀr dom var unga!!


Vab!

Ja idag blev vi hemma frÄn jobb och förskola. Meja har haft feber sen i lördags! Blir hemma i morgon ocksÄ sen sÄ hoppas jag att allt kan rulla pÄ i vanlig ordning.. Blir galen av att vara hÀr hemma en hel dag dÄ snickarna bankar och brötar hela dagen lÄng!


Ned rÀkning!

11 dagar kvar idag! Ska bli kul och skönt, hoppas att turen Àr pÄ vÄr sida ocksÄ sÄ att vi kan fÄ se allt :)


SĂ„ har vi det,

Hur har ni det i eran hall? Vi har just nu tre olika tapeter i vÄran. Tycker det Àr helt sjukt att en mÄlare kommer och tapetserar halva hallen och att vi nu mÄste vÀnta pÄ att en annan mÄlare ska komma nÄn gÄng vi vet ej nÀr, för att tapetsera klart resten! Tba i ett nötskal!


God morgon

Morgonen Ă€r hĂ€r med dunder och brak!! LĂ„ter som dom ska riva hela huset, hoppas denna renovering snart Ă€r klar! Är sĂ„ trött pĂ„ att inte kunna vara i hela sitt hem och att det ser ut som hej kom och hjĂ€lp mig med grejer överallt. Jonathan ska snart ivĂ€g till skolan och jag blir hemma med tjejerna. SĂ„ inget jobb idag, Meja har haft feber sen i lördags med toppar pĂ„ 40 grader. Inatt har hon varit orolig och legat pĂ„ 39!! HĂ„ller tummarna att hon blir feberfri idag.


Söndag!

Idag har vi tagit det lugnt,Andreas har varit i skogen med tjejerna och under tiden tvÀttade jag och Jonathan allt hans smÄlego!! Jonathan har Àven hunnit vara hemma hos mormor, Jacob och Àr just nu hos Liam :) jag har lagat köttgryta med ris till middag och efter det slÀngde jag med hjÀlp av Engla och Meja ihop en snabbkladdkaka :) gott! Nu sitter tjejerna i badet och jag ska smÄ plocka lite hÀr hemma tÀnkte jag!


LördagskvÀll med storfastrarna!


Prinsessan :)

Engla Àr vÄran prinsessa hÀr hemma!!


SÄ trött man kan bli!

Efter teater och en tur i affÀren kan man bli sÄ hÀr trött!! Att bÄda somnar pÄ tvÄ sekunder :)


God morgon!

Kl 6.30 började morgonen med barntv. Snart blir det frukost och det Àr dags att göra sig i ordning! Idag ska vi gÄ pÄ teater med barnen :) och senare idag kommer stor fastrarna pÄ besök! Hoppas fÄ en hÀrlig lördag!


Det Àr dags för fredagsmys!!

Åh vad skönt att denna jobbveckan Ă€r slut, det ska firas med allt som hör fredagar till sĂ„ som tacos, chips och mys i soffan :) om jag inte somnar ;) öppnat pĂ„ jobbet tre dagar i rad, sĂ„ kl har ringt 5.40 dom dagarna!


Det börjar nÀrma sig!

Vecka 18 idag, tvÄ veckor kvar tills vi Äker och tittar :)


En vecka utan dig!

Nu har jag börjat rÀkna ner dagarna tills A kommer hem.


Solskens promenad!


RSS 2.0