En början pÄ mitt nya liv!

Idag lÀmnade jag alla tre barnen pÄ dagis och var HELT barnledig i fem timmar!! Det resulterade i en frukost pÄ Sjögrens med Amanda och en tur till sportshopen och bokat möte ett möte ang jobb.. Efter det han jag Àven med att sova en stund innan det var dags att hÀmta hem mina underbara smÄ!! Jag lagade lasange och Mamma kom hit och Ät med oss. Sen fick jag ett ryck och tog tag i disken och tvÀtten, stÀdade ur ett skÄp med fem miljoner burkar lock och andra plast grejer som man samlat pÄ sig sÄ. StÀdade lite i förrÄdet hÀr inne och plockade med lite sm pill överallt!!
  SÄ nu ska jag snart lÀgga mig och imorgon blir det en ny femtimmars barnledigdag för min del!! Ja mitt nya liv har tagit sig en början.. Och vad jag ska göra imorgon vet jag inte :D

KvÀll och jag vill sova NU!!!

Jaha dÄ var denna dagen gjord, jag sitter med datorn i knÀt och kÀnner att jag verkligen vill komma igÄng med mitt bloggande igen och vad hÀnder dÄ? jo jag vet inte vad jag ska skriva!! Har varit pÄ dagis idag, trÀffat mamma och Sara :) Nu blir det sofflÀge och sen sova för jag Àr sÄ jÀkla trött.












Smarrigt recept :)

Snickerskaka!

1 burk jordnötsmör (utan nötter)
1dl kokos
2dl sirap
1liter krossad cornflakes
1tsk vaniljsocker
1 1/2 - 2 chokladkaka
nÄgra dropar matolja..

SmÀlt jordnötssmör, kokos och sirap. Blanda i vaniljsocker och cornflakes. Bred ut pÄ bakplÄtspapper. SmÀlt chokladen med oljan. LÄt kakan svalna och sen pÄ med den smÀlta chokladen!

Matproblem!!

Idag ska jag göra pannbiff med potatis men jag vet inte om jag ska ha rödkÄl eller zatziki till?! HjÀlp vilket i-landsproblem :)


Lite bilder..


Nu vill man att det ska vara fint vÀder och sommar nÀr regnet bara öser ner!!









Just nu Àr bloggen inte sÄ aktiv men jag hoppas pÄ att jag kommer fÄ mer tid nu nÀr det har blivigt vardag igen och mörkare pÄ kvÀllen..

RSS 2.0