MĂ„ndag=skoldag

Ja mĂ„ndagar Ă€r det skolan som gĂ€ller hela dagen för mig & Alexander. LĂ€ser till barnskötare pĂ„ 100%. Det Ă€r verkligen super givande men sĂ„ mycket att göra 😅 med sju barn, hushĂ„ll och allt annat runt om kring kan jag ibland kĂ€nna att jag tagit mig vatten över huvudet! Men snart period tvĂ„ avklarad sĂ„ till Ă„rsskiftet skall utbildningen vara avklarad.  (null)

(null)

(null)

(null)
 
Just nu Ă€r det en jĂ€kla massa.. heja heja!! MĂ„ste bara ta mig i kragen & fĂ„ in alla inlĂ€mningar 😅

Lediga dagar!!

Fredag och mina förskolebarn Ă€r lediga. Fint vĂ€der sĂ„ en promenad var givet! Mormor ville till granngĂ„rden & köpa pelargonier sĂ„ vi hĂ€ngde pĂ„. En lagom tur! 
DĂ€r sĂ€ljer som ju Ă€ven glass till barnens lycka đŸ€— (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Morgon med stort M..

Oh herre, vad jag önskar att jag hade haft lite av de mindre barnens kĂ€nsla för att vakna till liv pĂ„ morgonen! Kommer aldrig sluta att vara en jĂ€kligt trött mĂ€nniska kĂ€nns det som 😮 alla tips mottages tacksamt âœŒđŸŒ (null)

(null)


Ber om ursĂ€kt 🙈

DĂ„ det var ett bra tag sen jag skaffade denna blogg & dĂ„ fick hjĂ€lp att fixa min sida vet jag inte hur lĂ€nge jag skall fĂ„ behöva dras med denna vackra profil 😅


TĂ€nkte börja igen đŸ‘đŸ»

Ja ni lĂ€ste rĂ€tt, nu skall jag försöka och vĂ€cka liv i bloggen igen. Hoppas ni tycker det Ă€r lika roligt som jag & att ni vill följa min vardag âœŒđŸŒ (null)


RSS 2.0