KvÀllstur..

Jag och Jonathan tog oss en liten tur ner till mamma/mormor :) Var ju bara tvungen att kolla lite pÄ datorn!!

...

Datorn Àr inte lagad. Har ont i huvet och vill Äka till ULLARED!!!


VĂ€ntar..

Ja nu vÀntar jag pÄ att vi ska höra nÄgot om hur det gÄr med vÄran dator.. KÀnner att jag Àr lite smÄtt handikappad utan den :)

Storkok!!

Jag och Meja Àr hemma hos mamma och lagar kött/grönsakssoppa! I morse gick vi poÀngpromenad.. Senare kommer Andreas, Jonathan och Engla hem.

Helg..

Är hos mamma, Andreas Jonathan och Engla Ă„kte till farmor och farfar igĂ„r! Ätit middag med Sara! Åkte en tur till Amanda. HĂ€mtat ett packet med klĂ€der!! Imorgon blir det poĂ€ngpromenad och kanske en tur till Tanum..

PAJAT!!

Japp, vÄran dator har pajat.. SÄ nu kommer det att vara lite dött hÀr pÄ bloggen ett tag :) Sitter för tillfÀllet hemma hos mamma och lÄnar hennes dator! Ska snart ivÀg och hÀmta barnen, Jonathan ska iof upp till Tanum till sin bÀsta kompis Liam sÄ honom tar jag inte med mig hem utan Liams mamma följer med och hÀmtar honom!! Varit pÄ cap horn med mamma och Ät lunch :) MYSIGT!! Har pysslat och grejat lite hemma under veckan sÄ nu börjar det att ta form!! Ja nu ska jag ivÀg.. Skriver nÀr jag kommer Ät en dator igen!!

Nej jag vill inte..

NÀsan rinner huvudet kÀnns tungt.. Fryser mer Àn vanlig, eller sÄ blir det panik svettigt och varmt.. Hoppas att det blir bÀttre iaf!! Skönt att jag hÀmtat min vinterjacka och köpt en varm mössa till Meja köpte Àven lite grejer till Engla igÄr som vinterskor mm sÄ nu kan det fortsÀtta att vara kallt och blÄsigt för nu har vi lite varmare klÀder nÀr vi ska gÄ ut!!


Lindex och H&M paketen :)

Blir alltid lika glad nÀr man fÄr ett sms om att nu har ditt paket kommit :) TrÄkigt att inte allt frÄn h&m kom men det dröjer ju bara nÄn vecka sÄ kommer resten!!

Pyjamas till Meja och en liten scarf att ha nÀr det Àr kallt ute, en tunika till Engla!


En Mössa till Engla, tre tunikor/klÀningar till Meja och strumpor och ett pat trosor till mig! Nu Àr det bara att vÀnta pÄ att resten av grejerna kommer..

Shopping förra mÄndagen med mamma!


Jonathan fick nya stövlar och ett par vinterskor..

Engla fick ett par extra gummiskor som hon kan byta med pÄ dagis!



Mamma köpte varsit understÀll till Jonatahn och Engla!

SÄ sköna klÀder tyckte Engla som genast skulle prova :)

SÄ skönt!!

Skönt att Andreas Àntligen har kommit hem, men jag var sÄ jÀkla trött igÄr kvÀll sÄ vi var inte uppe lÀnge! Idag har vi gÄtt tipspromenad, Jonathan ville inte gÄ med sÄ han gick till sin kompis J. Efter det gick vi till vÄra grannar som bjöd pÄ smörgÄstÄrta och fika :) Jonathan Äkte pÄ kalas och vi andra Äkte till Tanum och handlade lite mat och lite klÀder + skor! Bilder kommer.. Andreas och tejerna Äkte och hÀmtade Jonathan frÄn kalaset och jag Äkte och solade med Sara :) Skönt att komma ivÀg en stund, jag har en förmÄga att bruka somna nÀr jag ligger i solariumet ;) HAHA! Passar pÄ att fylla pÄ med lite energi.. Andreas har stÀdat och lagat mat och barnen har en kompis hÀr sÄ dom sköter sig sjÀlva!! Snart dags för tjejerna att hoppa ner i badet och göra sig redo för sÀngen.. Sen blir det mys med Andreas i soffan,tÀnda lite ljus!! JAJA, bilder pÄ vad vi köpt idag kommer.. 

Varmt..eller inte

Ja det Àr ingen vÀrme ute, sÄ det passade ju bra att jag hÀmtade min jacka idag :) blev en söt och super bra mössa till Meja ocksÄ som jag Àr jÀttenöjd med!! Fick köpt present ocksÄ för imorgon var det dags för ett barnkalas för Jonathans del.. Nu vÀntar vi pÄ att pappan ska komma hem, farfar och smÄ fastrarna kommer ocksÄ hit en stund..

ÄNTLIGEN!


Ja nu har den kommit, och jag Àr sÄ glad!! Love Desperate Housewives!

Min underbara samling :) Dock Àr inte box tvÄ med pÄ bilden, mamma har lÄnat den ;)
 Nu har jag nÄgot att se pÄ kvÀllarna igen!! WIIE..

God Morgon!


SÄ söta mina smÄ tjejer!

Älskar er :)

Engla och Meja sitter och vaknar till i soffan, Engla ville promt sÀtta pÄ en film ;) Jonathan har inte kommit upp Ànnu men tycker att jag hör hur han vÀnder och vrider pÄ sig i sin sÀng! Skönt med en rejÀl sovmorgon!! Dock har det ju blivigt en del uppvaknaden under natten.. SUCK!

Bilder..

Jag ska försöka att lÀgga upp lite bilder till helgen, kÀnner att jag inte har haft tid till att sitta vid datorn! DÄ fÄr ni ju se lite av allt som jag har bestÀllt, Lindexpaketet kom igÄr och Àven jotexpaketet med mina nya gardiner :) Idag blir det en lugn hemmadag, dÄ bÄde jag och barnen Àr lediga!

Tisdag..

Jobbat 8-15 jobba imorgon 8.30-15!

MĂ„ndag..

Inget jobb idag, fĂ„r se hur det blir till veckan.. Åkt pĂ„ en liten tur med mamma och barnen :) Hoppas att denna vecka gĂ„r fort för det kĂ€nns lite trĂ„kigt att inte Andreas Ă€r hemma!

LĂ€ggdags..

Barnen Ă€r badade och har pyjamasen pĂ„! Hoppas att lite sagor kan fĂ„ dom att slumra nĂ„gorlunda itid, trots att det blev sen middagslur för bĂ„de Engla och Meja idag!! Sen blir det soffhĂ€ng för mig med mamma som sover över hĂ€r idag :) Älskar nĂ€r hon Ă€r hĂ€r, blir pĂ„ toppen humör av hennes nĂ€rvaro!!

Söndag..

I förmiddags var jag barnen och mamma pÄ poÀngpromenaden som cafe kap horn har pÄ söndagar! Mysigt att komma ut lite och att ta en fika! Annars sÄ Àr hÀnder det inte sÄ mycket alla Àr trötta och vi laddar inför den nya vecka som kommer..

Opps! Det blev visst lite till ;)

VĂ€ntar ju som sagt pĂ„ mitt klĂ€dpacket frĂ„n M&I, kommer till v. :D Och sen sĂ„ hade jag ju shopat loss och köpt en del namitklĂ€der sĂ„ nu skulle det nog rĂ€cka!! Men det blev visst en liten bestĂ€llning frĂ„n H&M igĂ„r... Och en liten frĂ„n Lindex ocksĂ„... JAG BARA ÄLSKAR ATT HANDLA KLÄDER!!

RSS 2.0