förra veckan hÀndelser!

Jag har en hel del att ta igen dÄ jag inte uppaderat bloggen pÄ över en vecka!!

Förra helgen var det fullt upp med att förbereda inför Mejas dop. Baka, inhandla grejer, duka och fixa.
Allt gick jÀttebra! Tack alla ni som kom och för dom fina presenter som lilla Meja fick :) 
Är sĂ„ glad över att Furat ville vara fadder/gudfar! Är glad att Rebecka ville vara fadder/gudmor sĂ„klart :P

I söndags fick vi Àntligen veta att det blir lÀgenhetsbyte med vÄra grannar!! SÄ nu packas det för fullt, för om tvÄ veckor flyttar vi till en trea pÄ samma omrÄde :) Det Àr iaf ett steg i rÀtt riktning! Ska bli sÄ skönt att Àntligen fÄ lite ordning pÄ hemmet och att ha ett "eget" sovrum.

Veckan som gÄtt har jag spenderat med mamma.
 Andreas var i vÀg och fiskade hummer pÄ Orust!
Skönt med en hjÀlpande hand nÀr herrn i huset inte Àr hemma! SÄ min lilla mor sov hÀr hela veckan och hjÀlpte mig att packa inför flytten och med att fÄ bussungarna i sÀng, Àr inte alltid sÄ lÀtt att fÄ tre barn att somna samtidigt. 
 Onsdagen var som onsdagar brukar vara. Gick till kyrkis, Emma var hÀr, mycket trevlig som vanligt. KÀkade lite och sen blev det ombytta roller ;) Emma agerade barnflicka och badade barnen tog pÄ pyjamas och nattade :D TACK sÄ mycket för hjÀlpen <3

Korta notiser..
Jag har klippt lugg!! Bara sÄ att ni vet det ;)
Har köpt vinterskor till Jonathan!! Bara lite kvar att inhandla, sen klarar vi av vintern med snö och kyla :)
Varit pĂ„ Ă„terbruket och köpt en gammal skolbĂ€nk till Jonathan "bilder kommer för den MÅSTE ses" helt sjukt att den bara kostade bara 350 kr 100 kroner minder Ă€n vad hans nya skor kostade, GALET!



I fredags var vi uppe pÄ bvc, Meja fick 2 sprutor! Blev Àven vÀgning och mÀtning pÄ alla tre barnen :) Fick ocksÄ svar pÄ min frÄga om Meja fÄr en tand och sÄ var fallet! Hu, inte sÄ kul att ha tvÄ som fÄr tÀnder (Engla och Meja) 
 Flyttade förrÄdet ocksÄ sÄ nu Àr iaf det klart!
I lördags blev det till att packa och flytta ut en del grejer i förrÄdet, blev Àven en hel slÀpkÀrra med skrÀp ocksÄ!! Skönt att bli av med lite skit som man har samlat pÄ sig genom Ären. "LÄter som en gammal kÀrring" 
Utelek med barnen blev det och Àven en liten promenad med Johanna! Emma och Sandra kikade förbi pÄ en kopp, alltid lika trevligt med besök av mina kÀra vÀnner. KvÀllen avslutades med en filmkvÀll med Sandra! 
IgÄr var det söndag, slappardag hÀnde inte sÄ mycket!! PÄ kvÀllen blev det fika inne hos Jacob och Johanna.
Sedan kom Emma och Micke för att spela bingolotto och Ă€ta tacos :) VARNING FÖR TRÖTTA BARN! Synd bara att det krockar med barnens sovtider, sĂ„ Micke kommer nog aldrig hit igen ;) Jonathan var övertrött och hoppade runt som en studsboll, Engla grĂ€t och stackars Meja kom inte heller till ro i allt stĂ„hej!! Men men, fĂ„r hoppas att han inte blev helt avskrĂ€ckt!

Bilder fÄr jag försöka att fixa imorgon

NÀ nu fÄr jag sÀtta punkt för idag, sa ju att det skulle bli ett lÄngt inlÀgg :D


Sorry...

Har hart fullt upp hela veckan, sÄ bloggen har hamnat lite i andrahand kan man sÀga! 
TACK alla som var med och gjorde Mejas dop till en minnesvÀrd dag <3
 
Jag kommer att skriva en sammanfattning om veckan som gÄtt och lovar att lÀgga upp massor av bilder :)
Det finns risk för att det blir ett lÄngt inlÀgg men det Àr det vÀrt, har hÀnt en del sen sist ;) plus att dÄ har du/ni nÄgot att fördriva tiden med en stund! / Mela

Inför dopet..


 Ja nu Àr allt inhandlat och klart tills pÄ söndag :)
 
Mamma kom hit igÄr för att hjÀlpa mig handla allt inför dopet. NÀr vi vÀl satt oss i bilen och spÀnt fast alla barn, och skulle till att Äka, ville ju inte bilfan starta!! Fick lÄna grannens bil sÄ mamma kunde köra och lÀmna barnen iaf. Till slut startade bilen och dÄ Äkte vi till Happy Price och Hedemyrs för att köpa allt som vi ska ha till Mejas dop!
Sedan blev det ner och kolla pÄ lokalen som vi har hyrt, den var jÀttebra!
Blev en lunch pÄ Sjögrens ocksÄ ;)
Sedan tillbaka för att hÀmta hem mina smÄ :)

Meja fick en jÀttefin body ifrÄn Amanda, som kom förbi och sa hej idag!

Blev en promenad ner till affÀren för att inhandla lite mellanmÄl mm :)
FÄtt lite egentid med Jonathan idag! Det gör sÄ mycket att kunna vara sjÀlv med honom Àven om det bara Àr för en lite stund.. Han har varit sÄ snÀll och hjÀlpt mig att baka:)
fyra kladdkakor har vi gjort, fem kvar men dom tar vi i morgon! TACK mammas hjÀrta <3







Lite frÄn idag :)


kyrkis idag!

Du vet vÀl om att du Àr vÀrdefull, att du Àr viktig hÀr och nu, att du Àr Àlskad för din egen skull, för ingen annan Àr som du.
Det finns allt för mÄnga som vill tala om att du bör vara si och sÄ.


Denna sÄng kommer att sjungas pÄ Mejas dop, den Àr fin <3

IgÄr var prÀsten hemma hos oss. Gick i genom dopet, valde sÄnger och vilka som ska vara faddrar. Jonathan tyckte det var vÀldigt kul att prÀsten var hemma hos oss, hon brukar nÀmligen fika med oss nÀr vi Àr pÄ kyrkis!

Kyrkis idag som vanligt pÄ onsdagar!
Jag fick mÄlat barnens gipsavtryck som vi gjorde förra veckan (blev jÀttefint). Jonathan började bygga och mÄla en rymdraket :) Ska bli spÀnnande att se hur den kommer att se ut nÀr den Àr klar! 
 Efter det möte vi upp Emma. Blev fika, lek och ut och gunga en stund... Gjorde mat, sedan kollade vi pÄ kort och filmer pÄ oss/barnen och drack kaffe! Har varit en bra dag med mycket fokus pÄ barnen :) I morgon Àr det dagis för dom "stora barnen". SÄ dÄ blir det fokus pÄ annat. Jag, Meja och mamma ska handla inför dopet pÄ söndag och försöka hinna baka lite!

vÀnner!


Tack Emma för att du Àr min vÀn, du gjorde min dag sÄ mycket bÀttre!

Är vĂ€ldigt glad över mina vĂ€nner. Jag valde att gĂ„ en annan vĂ€g tidigare i livet, men dom har alltid stannat kvar! TACK

Idag har jag inte kÀnnt mig sÄ glad över nÄgonting om jag ska vara Àrlig, varit allmÀnt deppig och nedstÀmd..

 Jag blev sÄ glad nÀr Emma ringde, vi gick och hÀmtade barnen pÄ dagis sen ner till affÀren dÀr det köptes kanelbullar, det Àr ju kanelbullens dag idag! Har inte haft tid att baka egna, och förresten Àr det Andreas som bakar bullar och inte jag ;)
VÀl hemma fikade vi och pratade doppresent!! Sedan var det dags för middag och lite kaffe igen! Det Àr alltid lika kul nÀr man har middag/kaffegÀst :)

Hoppas att vi kommer fÄ svar om att byta lÀgenhet med vÄra grannar i morgon, allt hade varit sÄ mycket lÀttare och bÀttre om vi fÄtt det lite större!

Det kommer att komma bilder snart!

Facebook!


Alla har ju facebook sÄ jag satte mig och sökte pÄ vissa personer...

SÄ nu har jag sett hur min pappa ser ut idag.Jag var nio nÀr jag trÀffade honom senast. Sökte vidare och blev vÀn med en av mina tvÄ yngre systrar och en gammal barndomskompis/granne...

KÀnns konstigt och overkligt att man nu vet hur dom ser ut, vad dom gör mm! Vi fÄr vÀl se vart detta leder, om jag kommer att ta upp kontakten med nÄgon av dom!? En av mina bröder, pÄ pappas sida har iaf en son...
SÄ Jonathan, Engla och Meja har en riktig kusin som vi vet sÀkert nu!

Trisst..

Nu har mamma Äkt hem, hon blev kvar över natten!

IgÄr gjorde jag jÀttegod mat till mamma och Björn.Det blev kyckling inlindad i skinka, hÀllde över lite sÄs som jag mixat ihop och in i ugnen, serverade med ris och sallad! GOTT! Efter det blev det efterrÀtt i soffan ;)
Hade en mysig kvÀll med mamma som stannade över natten :) Kul att bara vara vi tvÄ, Àta frukost och greja lite tillsammans! Har plockat fram 62 klÀderna till Meja idag, massa fina klÀder bÄde nya och frÄn Engla!

TrÄkigt att det regnar, hade varit skönt med en liten promenad men jag orkar inte gÄ ut i detta skitvÀder kÀnner jag!!

Ja nu ska jag bara sitta hÀr hemma med Meja som för övrigt Àr supersöt ;) och vÀnta pÄ att resten av min familj ska komma hem!

Bara vi tvÄ!

 Jag och Meja Àr sjÀlva hela helgen...

Andreas och barnen Àr pÄ Orust, kommer hem i morgon! Ska Àta middag med mamma, ska vika lite tvÀtt och tvÀtta nytt! annars har jag inga planer för idag! KÀnns skönt att kunna ta dagen lite som den kommer och inte behöva tÀnka pÄ nÄgot/nÄgon mer Àn mig sjÀlv :) Natten har varit lugn och Meja mÄr mycket bÀttre idag!

Till veckan MÅSTE vi ha bestĂ€mt och fixat för Mejas dop, det Àr ju nĂ€sta helg! Vart har tiden tagit vĂ€gen kan man undra..


grattis!

BÀttre sent Àn aldrig brukar man ju sÀga ;)
Jag har varit vÀldigt dÄlig pÄ att skriva men det har varit fullt upp hela veckan! 

Idag fyller min fina mamma Ă„r :) GRATTIS!

I onsdags gick vi till kyrkis och dÀr gjorde vi hand och fot avtryck! Efter det kom Emma och Sandra hem till oss,
vi spelade Bamses honungs-jakt och vilda valpar med Jonathan!
Drack lite kaffe och sedan gick vi ut i det sköna vÀdret med alla barnen :)

Jonathan hade lite feber natten mellan onsdag-torsdag IGEN men som tur var det inget mer Àn sÄ!
Mamma kom hit pÄ morgonen som vi bestÀmt efter som J var feberfri och pigg, Äkte och lÀmnade Jonathan och Engla pÄ dagis, sedan vidare till u-a sjukhus,nÀr vi var klara dÀr Äkte vi till torp en svÀng och köpte lite klÀder till mig och barnen,
present till mamma som fyller Ă„r idag och en present till Adrian som snrt fyller 1Ă„r!
Ringde Emma som var med Terese och frÄgade om hon kunde hÀmta barnen sÄ att vi kunnde kÀka innan vi Äkte hem. Det var inga problem, sÄ vid tre hÀmtade jag mina "stora" barn hos Terese! Andreas skulle ivÀg med jobbet sÄ han var ivÀg hela dan igÄr sÄ mamma kom tillbaka sju pÄ kvÀllen sÄ jag kunde lÀgga barnen i lugn o ro!
 Meja var inte sig sjÀlv igÄr, mÀrkte att nu var det hennes tur att fÄ feber sÄ inatt hade hon 40,1 har haft feber idag sÄ jag hoppas att det Àr bÀttre inatt.
Idag Àr det fredag och vi har haft en lugn hemmadag, mamma kom en stund, spelade lite spel med jonathan!
 NÀr Andreas kom hem Ät vi mat och sedan Äkte han, Engla och Jonathan till Mollösund pÄ Orust.
Andreas ska fiska hummer och barnen umgÄs med smÄfastrarna och farmor :)  Jag och Meja ska bara mysa o njuta av lite egentid tillsammans och hoppas att febern ger med sig!

 Ska försöka bli bÀttre pÄ att lÀgga upp bilder ocksÄ!  / Mela <3

RSS 2.0