Min dag efter jobbet!

Blev hÀmtad av Andreas och barnen nÀr jag slutade jobbet idag! Passade pÄ att leka lite pÄ skolgÄrden nÀr vi ÀndÄ var dÀr :) blev en hÀrlig promenad hem i solskenet!


Bakugan

Jonathan hade fÄtt löftet om att fÄ en ny bakugan sÄ nu Àr han i full gÄng att fixa och trixa med dom!!


Egentid :)

Meja ligger och sover, Andreas och Engla Àr pÄ Orust! Har titta pÄ bröderna lejonhjÀrta och nu casper det snÀlla spöket med Jonathan och frossar med godis :) hÀrliga lördag


Glada barn :)

Åkte och handlade igĂ„r och dĂ„ var det ju givet att alla barnen ville ta sig en liten Ă„ktur i bilen!!


Fredag

Blir jobb och sen Àr det dags för FREDAGSMYS!! Och helg :)


Tjejerna


Onödigt men ÀndÄ!!

Den hÀr jan du lÀgga upp pÄ din blogg mamma, tyckte Jonathan! ;) söt han Àr


Morgonpigga?!

Japp tjejerna Àr det iaf. VÀckte Jonathan ocksÄ sÄ ni sitter vi alla hÀr i soffan och kollar tv, iPad och iPhone. Jag hade gÀrna legat en timme till. MINST!


Dagens slut börjar nu!!

Ja nu sÀger jag god natt och hoppas pÄ att John blund snart kommer pÄ besök! Natti natt pÄ er ;)


Du Àr underbar!

Det finns ingen annan mormor som du! Du Àr bra bÀttre och bÀst pÄ samma gÄng :) we love you!


Stunden innan jobbet!

Sitter just nu och Àter upp kakan som blev kvar sen gÄrdagens bak :) varit hos tandlÀkaren och fick 10 poÀng av 10!! Allt var bara bra med mina risgryn! Ska snart ivÀg och jobba. Ja sÄ kan det vara.. Hare!


Dags igen ;)

Fick bli var sitt par byxor till barnen igÄr! Kunde inte bara lÄta bli :)


Fredagen börjar lida mot sitt slut.

Sitter just nu och kollar tecknat med barnen som tryckt i sig fredagsmys :) snart dags för sÀngen, blir nog en tidig kvÀll för mig ocksÄ. har varit en lugn dag, upp till vÄrdcentralen och sedan vidare till affÀren och stor handla lite! Mamma hÀr pÄ tacos, alltid lika trevligt! Ja det var typ det ;)


God morgon!

vabbar idag! Typiskt att alla barnen vaknade tidigt nÀr jag Àr hemma. Försöka ta mig upp till vÄrdcentralen med Meja.


Onsdag idag.

Barnen var hemma med Andreas idag, Meja har fÄtt feber igen och hostan vÀgrar att ge med sig! Jag har haft en hÀndelserik dag pÄ jobbet. Och imorgon fÄr vi vÀl se hur det blir med allt. Jonathan jan ju vara pÄ förskolan och ev Engla om natten blir lugn. Men lilla Meja mÄste vara hemma fÄr se om jag kan fÄ Andreas till att vabba en dag till. Vi kommer redan att ha en vikare i morgon och tycker det kÀnns surt om jag Àr hemma och behöver en vikare som fyller upp för mig. Vi fÄr se!! Nu ska iaf jag lÀgga mig och sova och hoppas pÄ att natten inte blir som den var inatt!


Runt runt!!

Ska snart gÄ till jobbet, men om jag ska vara Àrlig hade jag hellre gÄtt och lagt mig! KÀnner mig inte alla pÄ topp. JÀkla sjukdom som bara gÄr runt runt! HÄller tummarna att det inte blir vÀrre och att ingen av barnen blir dÄliga igen!! Suck!


LĂ€ggdags!!

Ja nu Àr det lÀge för mig att stÀnga mina grÄblÄ ögon och fÄ mig en rejÀl skönhetssömn för imorgon blir det jobb Àven att jag inte kÀnner mig helt hundra Ànnu. Mamma kommer hit och passar mina sjuka barn! Tack snÀll vÀrlden bÀsta mamma/mormor! God natt pÄ er


Somnade visst!

Haha medan Meja lÄg uppe och sov kollade jag och Engla pÄ film. Jag passade pÄ att blunda lite och upptÀckte sedan att Àven Engla tÀnkt samma tanke dÄ hon hade somnat! Hon mÄste vara vÀldigt trött för pÄ nÄt vis lyckades hon ramla ur soffan men sover vidare ÀndÄ :) nu har jag dock burit upp henne i soffan igen!


VĂ„rd av barn!

Är hemma idag med Engla och Meja! Meja fick feber IGEN!! Och inatt passerade den över 40 grader, stackars liten. Engla har hostat en del sĂ„ Ă€ven hon blev hemma idag. Har varit sjuka i omgĂ„ngar sen förra veckan om inte Ă€nnu lĂ€ngre. Suck!! Hoppas att det vĂ€nder snart.


Dö period!!

Orkar inte!! HĂ„ll ut :)


Sjukstuga!!

Jaha dÄ var Meja och Jonathan sjuka. hoppas att dom snart blir friska mina smÄ liv :)


Blommor :)

Dessa fina blommor fick jag bl.a. NĂ€r jag fyllde Ă„r! SĂ„ fina :)


Solens sista strÄlar!

Nu Àr det ljust och hÀrligt pÄ kvÀllen nÀr man kommer hem!! SÄ dÄ hinner man att leka lite ute ocksÄ :)


RSS 2.0