Killarna i mitt liv <3


MÄla hela vÀrlden lilla mamma!!

Eller ja iaf mÄla sig sjÀlva :/


En liten Jonathan!!

Första bilden Àr frÄn november 2006
Andra bilden december 2007
Tredje bilden Àr ifrÄn december 2008

115 dagar kvar!!

TÀnk att det har gÄtt sÄ fort :)


Skulle kunnat ligga kvar i sÀngen!!

LÀnge idag, hade inte Jonathan behövt gÄ upp och göras klar till skolan, hade vi nog kunnat sova en stund till alla 4 :) Onsdag idag, hoppas pÄ bra vÀder sÄ vi fÄr gjort lite Àrenden idag!! SÄ trÄkigt att gÄ mer Àn vad man behöver nÀr det regnar ute. Handla mat gÄ till banken mm Àr tanken efter Jonathan slutat skolan :)


Snart Àr det jul!!

Åh vad jag lĂ€ngtar!! Snart första december och dags för julkalendern :) pĂ„ söndag Ă€r det första advent och dĂ„ ska vi tĂ€nda första ljuset i staken och börja pynta lite hĂ€r hemma!! Funderar pĂ„ om man skulle göra köttbullarna redan nu och lĂ€gga i frysen istĂ€llet för dagen innan som jag brukar, hur gör ni? TĂ€nkte slĂ„ in lite julklapppar i helgen om det hinns med!!


Kaffe!!

Nu har den kommit :)


En ny vecka!!

Idag gÄr vi in i vecka 24 :)


Söndag!!

Söndagen sjunger pÄ sista reversen, eller ja det Àr ju nÄgra timmar kvar. Engla har varit hos en kompis idag och Jonathan har haft en kompis hÀr hemma. Mamma kom och Ät mat med oss och jag och Andreas (lÀs jag) har grejar och donat en hel del idag ocksÄ!! SÄ mycket har vi hunnit med idag.


Fösta gÄngen :)

Nu Äker Engla ivÀg till kompisen Kiara! Första gÄngen hon Àr hemma hos en kompis sjÀlv :) hon börjar bli sÄ stor nu. Packade med sig sina klackskor och prinsessklÀningen va pÄ, dÄ Àr man sÄ redo man kan bli ;)


SĂ„ ser det ut :)

Nu Àntligen börjar vi komma i ordning hÀr hemma :) fÄtt upp barnens kort i trappan och det blev jÀttebra!! Sovrummet börjar ocksÄ bli klart och jag tjuvstartade med adventsstaken ;)


Maskerad idag :)

DÄ var det dags för kalas igen :)


Vakna pappa!!


Lördagsmorgon :)

Snart blir det frukost!! Ska bara fÄ liv i Andreas och farbror Rickard som av nÄgon konstig anledning ligger halv döda i soffan. Kan inte förstÄ varför ;) igÄr blev det tacomys med bÄda storfastrarna och Mikel, Rickard kom sent i gÄr sÄ nÀr han kom sov barnen redan men det fÄr han ta igen idag istÀllet :)haha!!


Tacos!!


Fredags morgon!!

Är trött, som vanligt :) att gĂ„ upp pĂ„ morgonen Ă€r inte min grej!! Barn tv och frukost till Jonathan som ska ivĂ€g till skolan.


HĂ„ller tummarna :)

SÄ hÀr sÄg det ut nÀr jag kom hem ifrÄn jobbet i efter middag :) tapetseringen Àr nÀstan helt klar!! Det hade jag inte vÄgar hoppats pÄ i morse nÀr jag gick, nu hÄller jag tummarna att det blir klart i morgon. Blir jobb imorgon ocksÄ 12-18.30, varit ledig en dag denna mÄnaden!!


Laddar för jobb och förskolan!

Banan vindruvor och clementin innan det Àr dags för en dag pÄ förskolan :) mÄlarna har varit hÀr och jag Àr nu vÀldigt tveksam till att dom Àr klara imorgon, blir nog till nÀsta vecka skulle jag tro!! Suck!


God morgon!

Meja sov lÀngre Àn dom andra tvÄ morgonpigga barnen idag :) tittar pÄ Dora och myser i soffan.


Jobba!!

Jobba jobba jobba!! Men i morgon Àr jag ledig, Àn sÄ lÀnge iaf :) idag kommer mÄlarna och ska tapetsera klart vÄran hall, hoppas att det Àr klart tills i morgon sÄ vi slipper stÀllningen i trappan över helgen! Och sÄ att vi kan komma i ordning hÀr hemma.


Apoteket i all Àra :)

Jag gillar Apoteket, :) idag var vi dÀr för att hÀmta ut medicin och dÄ passade jag Àven pÄ att hÀmta ut ett babypaket, som Àr helt gratis!! Med lite smÄtt och gott i.


Lite frÄn gekÄs!!

Lite av det som fick följa med hem ifrÄn Ullared gekÄs, nÀr vi var dÀr i helgen :) ny taklampa till sovrummet och en matta i hallen bl.a. Lite skillnad pÄ hur jag ser ut och kÀnner mig kl sju pÄ morgonen idag och i lördags morse :)


Morgon!!

Åh idag Ă€r jag sĂ„ trött!! Först vaknade Engla och sedan Meja!! Hoppas man piggnar till lite innan jobb :) men just nu sĂ„ skulle jag gĂ€rna gĂ„ och lĂ€gga mig igen!!


55,2%

Ja enligt min app pÄ telefonen Àr det vecka 23( 22+1 ) idag!!


Morgonen :)

SÄ mycket som skulle göras nu pÄ morgonen, pÀrla och mÄla med vattenfÀrger spela kalaha och bada!! Dom vet vad dom vill och har ju inte direkt trÄkigt hÀr hemma :)


GekÄs!!

IgÄr Äkte vi och shoppade lite smÄtt och gott :)


MÀster konstnÀren :)

Engla har mÄlat en val! SÄ söt :)


Myser :)

Kollar pÄ film med barnen och Àter lite chips ostbÄgar och jordnötsringar :) snart Àr det lÀggdags för smÄ flickorna och dÄ blir det grabb hÀng i soffan,Jonathan och Andreas fÄr roa sig sjÀlva!! För jag gÄr snart till min mammi <3


Jobbat klart :)

StÀngde pÄ förskolan idag, och Àr nu hemma hos glada barn. Andreas Àr i vÀg och fixar med bilen inför min och mammas resa imorgon! Fredagsmysa lite hÀr hemma och sedan ivÀg till mamma och sova :)


Namn förslag till bebisen i magen!

Har ett namn som vi nog vill ha! Men det Àr alltid kul med namn, vad det Àr för namn som vi funderar pÄ skriver jag inte hÀr :) killnamn Àr redan spikat om det skulle bli en pojk, men med största sannolikhet Àr det en liten flicka som gror dÀr inne <3 sÄ skriv vad ni har för namn förslag!!


Inget illa menat!!

Men vi skulle bli glada om vi vet vad ni köper för julklappar! Barnen vet vad dom vill ha, speciellt Jonathan och dÄ tycker vi att det Àr bÀttre att köpa och ge dom det som önskas Àn nÄgot annat!! SÄ snÀlla lÄt oss hjÀlpas Ät med vad som ska köpas :)


Torsdag :)

Ja idag Ă€r det torsdag, jobb idag och i morgon sen Ă€r det helg! Dock börjar min helg efter kl 18 imorgon dĂ„ jag ska stĂ€nga pĂ„ förskolan!! Sova gott kommer jag göra hoppas jag för ska nĂ€mligen sova över sjĂ€lv hos mamma dĂ„ :) vi ska i vĂ€g tidigt pĂ„ lördag och det ska bli sĂ„ kul och skönt att hitta pĂ„ nĂ„got!! Är dock lite orolig hur det kommer att gĂ„ att sitta lĂ€nge i bilen och att stĂ„ och gĂ„ en hel dag?! Hoppas pĂ„ det bĂ€sta iaf :) ha en bra dag alla


130 dagar kvar.

Sen Àr vi sex i familjen :)


SÄ trÄkigt!!

Jag vet inte varför bilderna blir sÄ jÀkla suddiga och oklara pÄ bloggen, har ju inte varit sÄ innan ju :( lite trÄkigt att lÀgga upp bilder nÀr man inte ser!


MĂ„ndag!

Jaha ja dÄ var mÄndag snart slut :) ny Jobbdag vÀntar i morgon!


Vecka 21

Ja nu gÄr vi in i vecka 21 (20+6) Magen börjar verkligen komma fram och jag ska för första gÄngen köpa mammabyxor!!


Mormor :)


En dÄlig bild kanske Àr bÀttre Àn ingen ;)

HÀr kommer en bild pÄ Meja som gick loss med vattenfÀrgerna för ett tag sen :D


DĂ„ligt med bilder!!

Det har blivit lite dÄligt med det pÄ senaste tiden. Korten som jag tar med mobilen blir vÀldigt suddiga vÀg jag sedan lÀgger upp dom hÀr, vet inte varför?! Va ju bra innan, sÄ det Àr lite trÄkigt att lÀgga upp bilder som man inte ser nÄgot av ÀndÄ nÀstan!!


Besök pÄ mvc

Idag Äkte jag och A upp till mvc för att lyssna pÄ bebisen i magen :). nu har vi bÄde sett och hört dig! 20 fulla veckor har gÄtt och, vi lÀngtar efter att fÄ se dig, du har redan fÄtt ett namn och du finns i vÄra tankar hela tiden Àlskade unge!!


Ändrade planer!

Blir jobb imorgon iaf, skulle haft en ledig dag men sÄ blir det inte.


DĂ€r fick jag!!

Bara för att jag skrev ut att jag var trött och ville fĂ„ sova riktigt gott sĂ„ blev det en tidig morgon! Även mas pĂ„ natten dĂ„ barnen vĂ€ckte varandra sĂ„ det slutade med att alla lĂ„g ute i soffan tillslut :) och dĂ„ sover man ju ju sĂ„ lagom bra. Nu Ă€r det morgonfix som gĂ€ller och göra barnen och mig sjĂ€lv klara för dagen! StĂ€nger pĂ„ jobbet sĂ„ det blir en sen och lĂ„ng dag idag för mig! Men i morgon ska vi vara hemma, bara J som ska till skolan en stund!


SÄ nu Àr det dags!!

Nu orkar jag snart inte hÄlla ögonen öppna lÀngre, sÄ jag gÄr och knyter mig :) god natt god natt hoppas pÄ att fÄ sova djup och ostört inatt! SÄ det hÄller vi tummarna pÄ.


Jippi :)

Nu nÀrmar det sig slutet och vi har snart vÄran över vÄning igen :) har vi tur sÄ blir det nÀsta vecka!!


Nu Àr det bara hÀlften kvar :)

Ja nu har halva tiden gÄtt, helt smÀrtfritt som vanligt kÀnns skönt att man Àr skonad frÄn allt det jobbiga! Att man Àr trött har ju en vettig förklaring, tre barn och jobb ;) sen har jag ju den innan vÀrk och ont i rygg och leder tyvÀrr. KÀnns som att det kommer gÄ rÀtt fort dom hÀr mÄnaderna framöver, mör man har julen i tankarna och allt vad det innebÀr :D


Tisdag!

Ja dÄ var det det tisdag, och jag hoppas pÄ att veckan ska snabba pÄ lite :) blir sÄ trött i kroppen pÄ jobbet, igÄr var det inte sÄ roligt! KÀnner ocksÄ att hemmet blir lite lidande nÀr jag inte orkar. SÄ det blir stÀda och röja lite hÀr hemma :) ev shopping blir det ocksÄ, det ser jag fram emot kan ni tro! Ni kÀnner ju mig, galen i att handla.


MÄndag och slut pÄ helg!!

DÄ var helgen slut och veckans första dag har börjat. Idag Àr det, jobb förskola och skola som gÀller. Samma visa tills pÄ torsdag iaf! Fredagen Àr vi lediga Àn sÄ lÀnge, ska upp till mvc dÄ och lyssna pÄ hjÀrtljuden och kolla lÀget :)


God morgon!

Nu Àr vi alla uppe och kollar barntv, plockat undan lite stök i köket frÄn igÄr och satt Àggen pÄ kokning :) Jonathan sov hos mormor inatt. Vad vi hittar pÄ idag vet jag inte Ànnu, men nÄgot fÄr vi göra :)


SpelkvÀll :)

Efter en trevlig eftermiddag/kvÀll med diverse spel, tackar jag nu för mig! God natt.


Myslördag idag :)

Idag ska vi vara hemma och nÄgra vÀnner kommer pÄ middag och myser :)


Degar :)

Idag gjorde vi en saltdeg!


HĂ€r har vi bebisen!

Fick se bebisen sÄ fint i profil pÄ undersökningen, sÄ söt * var :)


Men för i helvete!!

Varför kan jag inte lÀgga upp bilder pÄ bloggen idag för? Har försökt hur mÄnga gÄnger som helst och Àndrat och grejar men det funkar ju inte :(


Framflyttad!

Nu har vi varit inne pÄ nÀl och gjort ultraljud! Blev framflyttad tre dagar sÄ jag Àr i v. 19+4 :) sÄg bebisen jÀttebra, och fick se en helt frisk och normal liten * nu vet vi vem som ligger i magen :)


Snart Àr det dags!

Nu Àr vi pÄ vÀg in till nÀl för att göra ultraljudet :)


Torsdag.

Vecka 20 idag (19+0) tiden gÄr fort och idag Àr det första november! LÀngtar sÄ efter jul och julmat :) tiden bara flyger ivÀg kÀnns det som ibland.


RSS 2.0