En smak av sommaren..

Ja vi har verkligen fÄtt smakat pÄ sommaren under pÄsken, gud vilket underbart vÀder!! Och idag nÀr barnen skulle till dagis lÀngtade vi Ànnu mer efter att sommarlovet snart ska börja! Att bara fÄ vara ute leka hoppa och springa runt, Àta grillad mat och gÄ ut i skogen och plocka bÀr lÀngs med vÀgkanten :)

Solen skiner inte bara i Karlstad :D

Gud vad det kÀnns skönt att man kan vara ute och inte sitta inne för att det Àr skit vÀder ute!!
 Ja, jag vet att jag tjötar om vÀdret men jag orkar inte lÀgga ner nÄgon tid pÄ att skriva idag, Àr helt slut nu och ska snart gÄ och sova hade jag tÀnkt mig! Har tagit lite bilder som jag ska försöka att lÀgga upp sÄ snart som möjligt, dock inte idag.. Imorgon blir det glasspremiÀr nere pÄ torget :) Om det inte Àr för jÀkla lÄng kö, för nu börjar norskarna att flocka sig!!

Vilken hÀrlig dag!

Åhh vad skönt solens strĂ„lar har vĂ€rmt oss idag :)
 Har spenderat större delen utav dagen ute idag! Älskart ;) Det kĂ€nns att man har fĂ„tt lite fĂ€rg sĂ„ man kan ju hoppas att 2011 Ă€r mitt Ă„r och att jag kan fĂ„ en riktigt snygg brĂ€nna! Jonathan har pĂ„sklov men Engla Ă€r pĂ„ dagis.. Blir till att gĂ„ ut i skogen nĂ€r vi lĂ€mnat av den lilla busan och plocka lite pĂ„skris och göra fint hĂ€r hemma!

Mollösund..

I helgen har vi varit hos svÀrmor/svÀrfar.. Inte vÀrldens hit med gnÀlliga barn kanske men det finns inte sÄ mycket att göra Ät det nu nÀr vi vÀl Àr hÀr.. Idag Äker vi iaf hem! Borta bra men hemma bÀst, jag Àr sÄ sjuk hemmakÀr :)
Jag och Jonathan gör dock ett stopp i Dingle hos Sofie och Wilma för att sedan Äka till Ua och kolla pÄ cirkus :D

Somliga gÄr i trasiga skor..

Ja men inte mina barn inte :)
Detta Àr Mejas supersöta skor!
Även Engla fick ett par PAXskor.. 
Jonathans 
Engla har Àven fÄtt ett par sandaler som Àr sÄ söta, sÄ nu vill jag att vi ska pÄ kalas eller att det blir riktigt fint vÀder snart :D

Hoppas pÄ vattenkoppor!

Idag har barnen varit pÄ dagis och jag har fÄtt grejat hÀr hemma och tvÀttat en jÀkla massa tvÀtt!! Skönt nÀr man kan hÀnga ut klÀderna pÄ tork tycker jag!
Efter dagis gick mamma hem med Engla och Meja var ute pÄ gÄrden och lekte och fikade i det fina vÀdret! Jag och Jonathan gick hem till en dagiskompis som har fÄtt vattenkoppor, sÄ nu hÄller vi tummarna att han har smittat J! Kan vara skönt att ha det gjort innan han blir "förstor" :D
Mina nya fina rostavlor som jag har i storarummet!

Även dessa söta grodĂ€nglar Ă€r nya och finns i vĂ„rat storarum :D



Nej mamma! Engla ville inte bli pussad pÄ :)

Lek och plask pÄ Tanumstrand!

Ja nu nÀr det har varit soligt och riktigt fint vÄrvÀder sÄ har man haft energi och lust till tusen :) HÀrligt!
Har fÄtt planterat ex antal blommor pÄ utsidan och alla tjockare klÀder Àr nu undanhÀngda! Gruset Àr bortsopat pÄ gatorna och igÄr tog jag och mamma ut bÀnken pÄ lekplatsen sÄ snart blir det till att ta med sig kaffet ut pÄ gÄrden och njuta i solen :) Men vad Àr det för jÀkla skit vÀder vi har idag?! Vill ju ha sol varje dag..
I söndags var jag, Jonathan och Meja hos Marie pÄ Homeparty. Gud vad mycket fina saker det fanns och i min stil! Fick handlat tvÄ ramar och ljuslyktor, det slutade pÄ en större summa, sÄ jag fÄr vÀl ha ett eget party framöver sÄ att jag kan handla mer! IgÄr efter att jag lÀmnat J och E pÄ dagis Äkte jag och Meja till Tanumstrand pÄ babysim :D JÀttemysigt och efter som alla min ungar Àlskar vatten sÄ var det vÀldigt roligt tyckte Meja! Snart drar simskolan/lek och plask igÄng för Jonathan ocksÄ, men det blir nog sÄ att varannan gÄng fÄr Engla följa med! Det Àr skönt att dom inte Àr rÀdda för vatten..

Mammas raring!


Baka baka kaka..

Baka baka kaka, vem ska kakan smaka? Jo det ska far och det ska mor och det ska lille lillebror!

Baka baka liten kaka,
rulla rulla liten bulla, mjöla den och picka den Ähh upp i ugnen :)





Mmm, riktigt god ;)

April april, din dumma sill!

Lite bilder!
'
Jag Àr jag, visst jag har "gubbe" sen en jÀkla massa Är tillbaka och tre ungar pÄ halsen men jag Àr inte bara mamma! Jag Àr JAG, Michaela!


Mammas hÄrfÀrg, dock Ät vi den inte, utan vi fÀrgade hennes hÄr med den ;)

VI gillar film!!

Doftödlor som luktar mig!!
Jag hade tÀnkt köpa gula som doftade citron men sen sÄg jag dom gröna som doftar melaÀpple :)







Min kÀrlek<3



Englabus!! Man fÄr INTE hoppa i soffan!



RSS 2.0