Handlat!

Ja idag kliade det i mina fingrar och kunde inte lÄta bli att köpa lite fina klÀder till mina fina flickor ;)


Fredags mys :)

Jonathan och jag spelar Laban memo!! Ska ge allt för att vinna ;)


Dagen idag kort och gott.

LÄng morgon i sÀngen med Bolibompa pÄ tvn! Efter det frukost och sedan ut och mata fÄglarna och promenad ner till affÀren. Jonathan hade en kompis hÀr och dom Äkte tillsammans upp pÄ friidrotten :)


Stora killen!!

Hur sjutton ska det bli nÀr Jonathan blir tonÄring? Idag pep han ivÀg till kompisen runt elva och om inte Andreas hÀmta honom nÀr han Äkte frÄn jobbet skulle han nog varit dÀr ett par timmar till! Han fick iaf komma hem och Àta sen var det dags att bli körd till en annan kompis för lite mera skoj och lek :) mammas kille börjar Bli stor nu, vart tog tiden vÀgen?


BlÀ vill sova!!

Andreas och flickorna har Äkt, jag ska försöka att fÄ i mig lite frukost innan jag Äker till jobbet. Kallt som skam Àr det och jag hade mycket hellre legat kvar i min varma goa sÀng! Hoppas ni fÄr en bra dag :)


Dagen!

Snart Àr det dags för mina smÄ flickor att hoppa i sÀng, kikar lite pÄ Laban först bara :) Andreas Àr och lÀmnar Jonathan pÄ torp dÀr hans storfaster vÀntar! Jonathan ska nÀmligen sova över dÀr inatt och hitta pÄ massa skoj. Han kommer hem i morgon kvÀll :) idag blir det sÀngen i TID för jag ska börja jobba tidigt imorgon. Tjejerna fÄr Äka med pappa till dagis, blir en heldag för mina smÄ. Idag har jag varit hos mamma pÄ en kopp kaffe och en trevlig pratstund, efter att jag lÀmnat barnen pÄ förskolan. Gick sedan hem och gjorde lite nytta, som att hÀnga lite tvÀtt och bÀdda mm. Sen var det dags att hÀmta hem mina ungar igen och fick mamma med som sÀllskap :) blev en tur till affÀren ocksÄ för art handla till middagen, som idag blev kÄlpudding! Det var mina snÀlla mamma som lagade för inget Àr ju bÀttre Àn hennes mat! börjar bli vuxen pÄ riktigt för jag har inte tyckt om kÄlpudding innan men sakta börjar jag att lÀra mig Àta nya matrÀtter! Blev semlor till efterrÀtt :) Jonathan har varit hos en kompis, sÄ jag har ju knappt trÀffat honom idag :( men sÄ glad jag kommer att bli imorgon nÀr vi ses igen!! Lite börjar bli stor pÄ riktigt nu :) mammas fina kille <3


Sen kvÀll sen morgon!

Barnen somnade sent igÄr dÄ dom sov i bilen pÄ vÀg hem ifrÄn Orust. Jonathan sover Ànnu, tjejerna och jag kollar pÄ lilla ponny i soffan! Idag blir det jobb för min del och förskolan för barnens :)


Hemma hos farmor..

Engla leker med fastrarnas Pet shops :)


Lego!!

Jonathan sorterar allt sitt smÄlego, fÀrg och storlek mm! mÄnga burkar blir det:)


ut med det gammla!

Nu har jag bestÀmt mig att sÄ hÀr kan vi inte ha det lÀngre! Kommer att rensa och gÄ igenom ALLT vi har hÀr hemma och i förrÄdet för det som kommer med i nya lÀgenheten Àr bara sÄnt som vi anvÀnder, vill inte ha en massa grejer högt och lÄgt som ligger och skrÀpar eller samlar damm! Barnen har allt för mycket pÄ sitt rum och leker inte med allt och det fylls ju hela tiden pÄ med nya saker till dom.. SÄ hÄll utkik pÄ bloggen för det kommer att komma upp lite bilder pÄ grejer som sÀljes till ett bra pris :)

Bilder..

Lite kort frÄn igÄr och veckan som varit!


Natten!

Ja nu Àr det natten men vi Àr uppe. Meja fick vÀlling kl 24 och har varit vaken till och frÄn sen dess. Hon har inte varit sig lik idag utan varit ledsen och gnÀllig!! Vi fÄr se hur det gÄr nu blir det lite mera vÀlling och ny blöja. Hoppas att hon kommer till ro och kan somna nu. Blir en lÄng dag o morgon!!


Idag


Snö!!

Idag lÄg snön vit pÄ marken, Jonathan tog sin pulka och drog ivÀg med sin kompis och dennes pappa pÄ pulka lek! Jag och tjejerna tog en promenad med deras pulka och lekte lite pÄ gÄrden! Ja nu fÄr vi vÀnta och se nÀr det kommer snö nÀsta gÄng..


Just nu :)

Barnen och Andreas sitter i badet :) haha det Àr lite trÄngt men det gÄr och barnen har super kul!


Trött!

Söt trött kille :) mamma Àlskar dig Jonathan <3


Jobb!!

TrÄkigt inlÀgg men men, jobbat mÄndag tisdag och ska jobba torsdag!! Engla Àr blöjfri hemma och börjar sÄ smÄtt bli det pÄ förskolan ocksÄ :) Nu ska vi snart börja med maten som idag Àr kyckling curry gryta med ris! Jonathan gick till sin kompis och kommer senare.


Bilder pÄ kameran frÄn oktober-december.





RSS 2.0