Zzz..

Engla somnade!! Hon har börjat att somna pÄ lite olika stÀllen nÀr hon inte har sovit nÄgon middag vid den tiden som hon brukar :) En annan dag somnade hon pÄ badrums golvet nÀr jag blÄste hÄret!
 

Hoppas att vi ses..

Ja det har ju varit lite si sÄ dÀr med bloggandet en tid, men vi har varit i farten hela tiden kÀnns det som! Har inte vi varit ivÀg sÄ har det varit folk hÀr.. 
 
Dagen idag har sett ut sÄ hÀr om nÄgon undrar: Amanda har varit hÀr och fikat, Jonathan har varit pÄ kalas och hos kompisar, Àtit middag med mammas gubbe :) burit runt pÄ en trött och gnÀllig Meja med feber, dammsugit, ja och sen sÄ har jag ju varit med min kÀra mor sÄ klart som just nu bor hos oss :) 
Andreas Àr pÄ Orust och jobbar och dÄ fick Engla följa med och hÀlsa pÄ hos farmor,farfar och fastrarna!
 
 Ja jag hoppas att wilma kommer och hÀlsar pÄ oss till vecka..

Bilder frÄn hennes kalas den 12/2

Sötaste Alice! Mitt fadderbarn :)


SÄ hÀr mycket gillar vi att trÀffa Sofie och barnen :) Hoppas att vi ses!

snart ett helt nytt rum :)









Åhh vad jag Ă€r dĂ„lig!!

Ja det har inte blivit nÄtt skrivet hÀr pÄ bloggen denna veckan.. Har varit en konstig vecka hÀr hos oss med inneboende, sjukdomar mm! Men i kvÀll tÀnkte jag lÀgga upp lite bilder om jag fÄr tid över :)

Vilken hÀrlig dag!!

Uppdaterar bloggen imorgon, har Frida och Tilde hÀr över natten :D
 Har haft en rolig dag idag!

Grattis Emma Leijon, min kÀra vÀn <3 hoppas att mina flickor fÄr en rolig kvÀll!

Suck, jag blir sÄ trött pÄ mig sjÀlv..

TÀnk om man hade gjort allt rÀtt frÄn början, vad allt skulle vara mycket lÀttare dÄ!!
Men det Àr lÀtt att vara efterklok!
 Och tÀnk om jag bara hade fortsatt att gÄ till körskolan nÀr jag  var dÀr och skrev in mig och hÀmtade ut körskolebökerna sÄ hade jag ju haft ett körkort som skolan hade betalat nu.. Men men!!
 Jag Àr glad ÀndÄ och det funkar men det hade underlÀttat lite.. Anledningen till att jag skriver om detta Àr att jag har lite problem att ta mig och alla barnen till Dingle i morgon till Wilmas kalas. Vi fÄr inte plats i den bilen som vi skulle fÄ Äka med i, sÄ en lösning Àr att stackars mamma Àr hemma med Engla och att bara jag och Jonathan och Meja Äker.. Andreas ska till Mollösund i dag och kommer inte hem förrens sent.. SUCK!

Jag vill, jag vill, JAG VILL!!

Nu vill jag ha sommar och sol!!
 








Hitta en mapp med sommriga bilder nÀr Jonathan var liten.. Den sommaren var bra! Jag och min fina Sandra var pÄ Daftö mm, vi hade en rolig sommar.. Hoppas pÄ en lika rolig denna sommaren, vet med sÀkerhet att jag kommer ha fullt upp med mina tre som ska bada fiska krabbor och bygga snadslott :) Men jag lÀngtar!!

Gud vad denna vecka har gÄtt fort :)

Nu kan vi leka..


 Meja,
Gick igenom frysen och slÀngde en hel kasse med bröstmjölk!!


Ja som alla vet har ju inte vÀdret varit direkt roligt idag.. KÀnnde inte för att dra ut barnen för att gÄ till dagis, sÄ mina kÀra goda grannar hjÀlpte mig sÄ Engla blev lÀmnad och hÀmtad med bil idag :) TACK!
 Jonathan var hemma och vi har bakat citronmuffins, kollat pÄ film och spelat skip-bo.. Mamma kom hit och Ät middag med oss och Andreas har hjÀlp henne att flytta lÄdor till förrÄdet..
 Jag har en del grejer kvar hos mamma som jag mÄste gÄ igenom, gud bevare en heldel av mina dagböker och andra grejer ifrÄn mina "unga Är"

Meja har ammat tre gÄnger och det har varit isammband med att hon skulle somna, sÄ nu gÄr det framÄt..
Men man mÀrker att hennes mage kÀnner av att hon Àter riktig mat..




NÀr kvÀllen nÀrmade sig sÄ slÀppte vi loss och dansade och sprang runt, spelade lite handboll ocksÄ! Jonathan kanske gÄr i sina morbröders fotspÄr :) Meja hoppade runt i hoppgungan..



Som ni ser pÄ bilderna har soffan inte kommit Àn, sÄ just nu har vi matbordet i tv-rummet..





LÀngtar tills pÄ lördag och söndag!! :D

Bilder kommer i morgon..

Hoppas att jag fÄ tummer ur att lÀgga upp bilder frÄn idag och ev. i morgon pÄ mina hjÀrtan ;)
 Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag tyvker om dom och hur fina dom Àr..
Dom Àr min stolthet och mitt allt!

SÄg förresten en sÄn fin brudklÀnning pÄ nÀtet idag, visade den för Andreas och han tyckte ocksÄ att den var fin och hade ett rimligt pris :) Blev lite sugen men det dÀr med bröllop fÄr komma lÀngre fram.. Den som vÀntar pÄ nÄgot gott, ja ni vet ;) Snart Àr set helg och jag lÀngtar för dÄ ska jag trÀffa en massa underbara!

Ha det bÀst, men inte bÀttre Àn mig Mela,Michaela,Mickis/Mikkis..

Onsdag=Kyrkisdag!

Jonathan sov över hos sin mormor igÄr..
Andreas Äkte lite senare till jobbet idag sÄ vi tog det lugnt pÄ morgonen och Ät frukost tillsammans, sen körde han upp mig och flickorna till kyrkis dÀr mamma och Jonathan vÀntade! Idag pÄ kyrkis fick Jonathan göra en pÄskduk! Ska bli kul att se hur den blir nÀsta vecka.. Engla var hur söt som helst nÀr vi hade sÄngsamling, hon stod upp och gjorde alla rörelser till "imsevimsespindel" sÄ dÀr gulligt som bara hon kan ;)
 nÀr vi skulle gÄ hem bestÀmde sig Jonathan att följa med mormor sÄ Andreas hmtade honom nÀr han slutade jobba.
Meja och Engla sov en stund i vagnen och dÄ vek jag lite tvÀtt.. Sen var det tid att vakna och dÄ lekte vi en stund och efter det gjorde jag mat. Idag Ät vi "spagetthilÄda" med bacon och tonfisk + sallad!
 NÀr maten var i magen och bordet av plockat satte vi oss och kollade pÄ Alice i underlandet som Jonathan fÄtt pÄ posten idag! Vi sammlar pÄ alla Disney klassiker till barnen.. NÄgra andra filmer som vi ska samla pÄ Àr Astrid Lindgren sÄ klart! Det Àr ju nÀstan ett mÄste kÀnner jag..

Idag har Meja Àtit jÀttebra, Frukost: gröt m pure
                                        MellanmÄl: Àpple blÄbÀrs yoghurt nÀstan en hel burk.
                                        Middag: en halv burk med potatis ris och broccoli. och nu pÄ kvÀllen gröt m pure igen.
SÄ jag har ammat henne tvÄ gÄnger idag, var tvungen att pumpa för att hon inte Àtit.. KÀnns hur bra som helst!
 Meja och Engla har badat och Jonathan pysslade med annat! I morgon Àr det dagis, hoppas att vÀdret Àr pÄ vÄran sida nÀr vi ska gÄ.. FÄr se vad dagen har att erbjuda har inget innplanerat!! NÀ nu ska jag lÀgga mig i sÀngen och mysa med Andreas och kolla pÄ tv sedan blir det natten.. NÀr gÄr era barn och lÀgger sig? alla vÄra tre lÀgger sig vid Ätta men med Meja Àr det ju lite olika ibland.. Ha en bra kvÀll och hoppas att ni fÄr sova gott och lÀnge inatt.. Jag hÄller tummarna att jag fÄr det :)


SĂ„ var denna dag..

har ju skrivit hur dagen började men inte hur den slutade!
 NÀr barnen var pÄ dagis fick jag tvÀttat lite och plockat lite hÀr hemma, gör det varje dag.
 Meja har Ă€tit gröt, mellanmĂ„l i form av fruktpure och sedan mat!! Hon skulle Ă€ven ha  fĂ„tt ett mĂ„l till  nu pĂ„ kvĂ€llen men hon har varit sĂ„ gnĂ€llig och inte pĂ„ humör sĂ„ vi hoppade det idag, men jag tycker att hon Ă€r duktig Ă€ndĂ„! Är sĂ„ tröttsamt att hon fortfarande Ă€r rosslig och pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r hon ska sova kommer hostan! Den stör henne nĂ€r hon sover, och pĂ„ dagarna har hon svĂ„rt att komma till ro sĂ„ idag har hon inte sovit mycket alls.. Stackars liten.
HÀmtade barnen och gick till affÀren Jonathan följde med vÄra grannar a-k + barn och matade fÄglarna i hamnen. Började med maten och idag blev det typ risotto.. Jonathan sover hos mormor sÄ vi tog en promenad dit var hÀrligt med en kvÀllspromenad! Nu blir det bara att slappa framför tvn och sedan sova..
I morgon Àr det kyrkis :)

Vilken dag..

Jag trodde att det skulle vara samma skitvÀder som det var i gÄr pÄ eftermiddagen sÄ mamma lÀmnade barnen pÄ dagis i morse, men nu lyser solen och det Àr hur fint som helst!! Meja vill inte sova och nu hjÀlper det ju kanppt att ge henne patten för den biter hon i sÄ jag Àr glad varje gÄng den sitter kvar ;) det gör fan riktigt ont och hÄrt biter hon! Ja idag blir det nog inget större som hÀnder och fötter hÀr hemma.. Barnen ska hÀmtas och maten ska göras, mm..

En gammal bild, men ack sÄ söt!

Engla nÀr vi var pÄ bb :)

7/2-2011

MĂ„ndag idag = Dagis för Jonathan och Engla.. Gick och lĂ€mnade barnen och sedan hem och somna Meja och stĂ€da lite hĂ€r hemma.. Amanda kom hit och efter en stund kom Ă€ven Camilla hit pĂ„ en kopp kaffe :) Roligt att trĂ€ffa dom bĂ„da dĂ„ det var jĂ€tte lĂ€nge sen sist.. Camilla Ă„kte till jobbet och jag och Amanda hĂ€mtade barnen.. Åt lite lunch, spelade spel och lekte! Andreas kom hem och vi Ă„t mat, jag hade gjort pannbiff m. pot sĂ„s kokta morötter, sallad, stekt lök och rödkĂ„l mm!! Mm Ă€lskar pannbiff :D
 
Andreas och jag tog en kopp kaffe och sedan Äkte han till verkstan och började pÄ vÄrat rumsbord som han skall bygga!! Duktig han Àr.. NÀr han Äkte kom Sara hit och höll mig och Amanda sÀllskap och barnen! Ja det var vÀl dagen i stort sett!!



ops, den blev felvÀnd!

Barnen sover gott nu nÀr det har varit lektanter hÀr hela dagen! Tack mina fina vÀnner, ni Àr som familj för oss!


Helgens bilder m.m :D

Ja i lördags var ju Emma, Micke, Sandra och Niklas hÀr.. 
 Vi spelade spel och kort! Åt chips och godis och dippade grönsaker :) NĂ€r klockan nĂ€rmade sig ett gick vi och la oss, med det var bara att gĂ„ upp vid sju för det Ă€r dĂ„ vĂ„ra smĂ„ vill börja dagen!


Sara var hÀr pÄ dagen och tog massa fina kort!!










Stackars Engla ramlade och slog sig i pannan..

Före..




Cool kille den dÀr JP/Jonthe :)

PÄ söndagen Äkte jag Andreas och smÄ flickorna till Niklas och Sandra och hÀlsade pÄ! Han bor i ett jÀtte mysigt hus pÄ landat som han hÄller pÄ att renovera.. Han hade en rolig peruk!



PÄ vÀgen hem köpte vi med oss pizza, och hÀmtade JP som var hos mormor!



Snabbt inlÀgg idag..

Jag har haft fullt upp sÄ bloggen har kommit pÄ sista plats pÄ mitt schema idag!
 
Jag har stÀdat och grejat hÀr hemma, som alltid nÀr Anreas Àr hemma och kan hjÀlpa till med barnen medans jag gör annat undertiden :) Skönt att fÄ lite gjort utan att stressa!!
  Jag har varit och fikat/lunchat med den bÀsta och rara Sara pÄ Caphorn! Gick vidare till Lottas affÀr (NedrelÄnggatan) och köpte ett linne och en jÀtte fin koffta :) Inhandlade lite lördagsgodis och köpte krukor som jag ska ha i vardagsrummet :) SÄ det blev lite shoping idag ocksÄ!
  NÀr vi kom tillbaka var det livat och full rulle med barnen och Andreas gjorde pannkakor!
Tog en kopp kaffe och lekte vidare med barnen.. NÀr klockan nÀrmade sig sex tiden Äkte Jag och Sara och lÀmnade jonathan hos mormor.. IkvÀll kommer Andreas syster och hennes kille, Emma och Micke hit! Vi ska spela spel och mumsa pÄ en massa onytttigt ;D  HÄll tummar och tÄr att jag vinner! Haha..
 
Ska snart lÀgga Engla som Àr sÄ trött, har inte sovit nÄgon middag idag.. Idag har Engla kissat pÄ pottan tvÄ gÄnger och pÄ golvet tvÄ!! Hon Àr nog barnet gud glömde att ge tur till, för hon slÄr sig hela tiden. Idag snubblade hon pÄ mattan och slog pannan rÀtt i kanten pÄ tv-bÀnken sÄ att det blev ett litet jack! Stackars stackars liten!

 Meja har Àtit gröt med pure till frukost, majs och potatis pure till middag och
pure med ris till mellanmÄl (Ät en hel burk) Duktig hon Àr som börjar fÄ upp aptiten pÄ MAT! 

Bilder frÄn idag kommer att komma upp pÄ bloggen i morgon dÄ jag inte har tid,lust eller ork att göra det nu!!
  Jaja ha en trevlig kvÀll alla, för det hoppas jag att jag/vi kommer att fÄ idag :)

Det Àr dags för fredagsmys!!

Åhh vad hĂ€rligt att det Ă€r fredag idag, och att det Ă€r helg!

 Idag har vi spelat data kollat pÄ film, Jonathan har varit hos granntejen och sedan har hon varit hÀr.. Fullt hus "lÀgenhet" som vanligt kÀnns det som :)
NÀr Andreas kom hem gick vi ut pÄ en promenad i det blÄsiga vÀdret. Det var ju sÄ att man fick hÄlla i mössan/pannband nÀr det blÄste som vÀrst, vi gick bort till bryggan och in pÄ Hedstöms och handlade lite! Köpte bla, armpuffar till Engla som vi kan ha nr vi Äker och badar.. 
Min affÀr som jag skulle in och shopa i var stÀngd. Och jag som var sÄ taggad pÄ att köpa lampa idag ju.. jaja!
 Gick vidare in pÄ konsum och Ica och handlade lite mat och fredagsmys. Köpte Àven ett Svarte Petter spel till Jonathan.. NÀr vi kom hem började jag med maten som idag blev tacos! Efter det blev det spelprovning av spelet jag nÀmde ovan! Jag spelad tvÄ gÄnger och förlorade inte med vilje, sen var det Andreas tur och han vann Jonathan blev INTE glad dÄ!! haha! Han mÄste ju lÀra sig att han inte kan vinna jÀmt.
 Flickorna badade och Engla mÄlade med badkritorna sÄ Meja var helt blÄ pÄ huvet :) Det Àr kul att dom börjar att fÄ lite nytta om man kan sÀga sÄ utav varandra nu.. Jag och Jonatahn mÄlade i han nya mÄlarbok, det var mysigt!
Nu sover alla barn och vi ska vÀl försöka ha lie egentid om jag orkar med det.. NÀr barnen har lagt sig sÄ kÀnner jag att jag bara vill slÀnga mig i sÀngen jag ocksÄ! Vad gör ni pÄ kvÀllarna nÀr barnen sover?

Meja har nu fÄtt in tekniken ordentligt sÄ nu kryper hon riktigt, det gÄr fort och iblan fÄr man leta efter henne dÄ hon försvunnit ut ifrÄn det rum som hon var i! Det börjar Àven bli dags att sÀnka hennes sÀng igen för nu stller hon sig upp! Idag kröp hon fram till gÄstolen stÀllde sig upp och gick nÄgra steg framÄt, sÄ nu anvÀnder hon gÄstolen som en annan slags gÄstol ;)

LÀngtar tills nÀsta helg för dÄ kommer Frida och Tilde :) Ska bli kul att trÀffa dom, har inte sett Tilde pÄ jÀttelÀnge inte Frida heller för den delen ;) Emma fyller Är pÄ Lördag sÄ det blir en svÀng upp till henne dÄ ocksÄ!

Magbilder pÄ Meja :D





Idag..
Jonathan och Engla Àter Àpple!

Englas armpuffar skulle ju provas!
Tacos!!

SvartePetter var kul, ja iaf om man vann!

MÄla mÄla!!
Engla leker tittut med Meja <3
 Rallybrudar ;)

Ja det var dagen idag hemma hos oss! Hoppas att ni haft en bra dag och att ni fÄr en bra helg!

IgÄr var vi pÄ bvc..

Engla fick spruta och vÀgdes och mÀttes, Meja blev ocksÄ vÀgd och mÀtt men ingen spruta för hennes del, Signe (barnmorskan) tyckte att hon lÀtt för mycket i luftrören sÄ vi fÄr vÀnta med den.. Det blev en koll pÄ Jonathan ocksÄ, Signe tittade i hans öron dÄ han klagat ett tag tillofrÄn att han har ont och det var lite rodnat i det ena örat pÄ honom men ingen fara..

 Jonathan, 4 Är och 7 mÄnader: 16,2 kg och 110 cm lÄng.
Engla 20 mÄnader och 14 dagar: 10,2 kg och 82 cm lÄng.
Meja, 6 mÄnader och 19 dagar: 6990 kg och 66 cm lÄng.

Ja vÀxer det gör dom iallafall :)

Jag passade pÄ att vÀga mig nÀr vi ÀndÄ var dÀr för jag vÀger mig bara pÄ deras vÄg.. Och jag vÀger 46 kg! har haft samma vikt sen jag gick i högstadiet..

Mat!?

Det hÀr Àr vad vi har Àtit denna veckan, helt vanlig mat ;)

MĂ„ndag: Lasange.
Tisdag: Potatis och morötter i ugnen med kassler och sÄs.
Onsdag: Korvstroganoff med ris och sallad.
Torsdag: Köttkorv med sÄs och potatis morotstavar och rödkÄl.
Fredag: ??? vad ska ni Àta i morgon

 Hur har eran mat vecka sett ut? vill gÀrna ha tips och ideer pÄ vad man kan laga för mat..

Onsdagen..

IgÄr var det Onsdag och dÄ gick vi till kyrkis, det var bara vi dÀr och en annan mamma med sin lilla tjej!   
 JÀttemysigt och Àven skönt att det inte var nÄgra andra barn för dÄ fÄr vi göra som vi vill!!
Ruby som jobbar dÀr klÀde ut jonathan i en massa olika klÀder :) HAHA! SÄ söt Àr han..
NÀr det var sÄng var det Jontatahn som fick blÄsa ut ljuset nÀr vi var klara!!

Tejerna somnade i vagnen pÄ vÀgen hem och dÄ passade jag pÄ att dricka en kopp kaffe och Jonathan spelade lite data.. Jonathans kompis kom hit sedan och dÄ var det ju full rulle pÄ alla. Stackars Engla fÄr inte vara inne pÄ rummet och fÄr ta en del tjuvnyp frÄn dom tvÄ större..
Det Àr en jobbig Älder som dom Àr i nu snart fem, tror ju att dom kan sÀga göra och tycka precis som DOM vill! Jag fick mig en utskÀllning ifrÄn Jonatahn för att jag sa till kompisen att jag inte vill att hon skulle ta fram klÀder ur Englas byrÄ och att hon inte skulle byta klÀder! NÀ dÄ var jag dum som skÀllde pÄ henne mm! LÀngtar tills det blir finare vder och ljusare för dÄ kommer barnen att fÄ leka ute istÀllet ;D
 Idag fick jag hotat honom nÀr han betedde sig, att han inte fick gÄ till dagis om han inte slutade för jag vet inte vad jag/man ska ta sig till nÀr han gÄr upp i varv och vÀgrar lyssna eller ska bestÀmma sjÀlv.. Har man ont om tid sÄ fÄr det vÀl bli sÄ som det blev i morse, men annars sÄ försöker jag att prata och lugna ner honom, eller sÄ fÄr han gÄ in pÄ sitt rum en stund!! Hur gör ni med era barn??

Det blev ingen blogg igÄr..

Men idag blir det ;)

Jag sitter just nu och ska dricka dagens första kopp kaffe i min ensamhet.. 
 (Meja rÀknas inte som sÀllskap nÀr det gÀller kafferep tycker jag! )
Barnen Àr pÄ dagis och idag ska Jonathan pÄ teater, dom Äker buss upp till Tanum med barnen! ROLIGT :)
 
Jag ska agera hemmafru som vanligt, förbereda maten tvÀtta, diska bÀdda mm.. Listan kan göras lÄng och det ska jag bespara er ifrÄn! NÀ nu blir det kaffe!
 

Denna dagen snart slut..

Jaha det var den Tisdage det, i morgon blir det en tur till kyrkis :)
 
Idag har barnen varit pÄ dagis.. Jag har grejat hÀr hemma, tvÀttat och diskat och plockat som vanligt ;) 
Har varit sjÀlv typ hela dagen idag, Andreas Äkte till torp efter att vi hade Àtit för att hÀmta vÄran tv och köpte fotopapper.. Barnen har badat, mÄlat och lek sÄ det har inte gÄtt nÄgon nöd pÄ oss inte!

 Meja har börjat att resa sig upp sÄ nu fÄr man ha koll pÄ henne..
 TvÄ tÀnder har hon nu sÄ det kÀnns att man ammar!! Satans unge nÀr hon biter tag!
 Idag har hon fÄtt gröt bÄde morgon och kvÀll och morot till middag.. SÄ nu gÄr vi i rÀtt riktning iaf.
PÄ torsdag ska vi upp till BVC med alla tre och mÀta vÀga och tjejerna ska fÄ spruta. Nu var det ett tagsen sist vi var dÀr sÄ det ska bli kul att se vad Meja vÀger och hur lÄng hon Àr! NÀ nu ska jag se om Meja kan komma isÀng sÄ att vi kan ta natt hÀr!

TÀnkvÀrda dikter..

Krama mig ofta, Stina Nor`en

Krama mig ofta sÄ blir jag glad och trygg, lÄt mig kÀnna mig Àlskad Àven om jag varit stygg.
 StÄ fast ni som Àr vuxna, trots mina prövningar och test, för Àven om jag klagar Àr ni ÀndÄ bÀst.
Visa mig i handling vad respekt Àr för nÄgonting, lÀr mig se det vackra i vÀrlden runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag Àr, och lÄt mig höra ofta att jag Àr er vÀldigt kÀr.
LÄt vÄrt hem vara ett stÀlle dÀr tolerans och kÀrlek bor. Och kom ihÄg att man kan leka Àven om man blivit stor!

NĂ€r jag var liten, Jonas Gardell

"NÀr jag var liten kunde jag trolla. Jag kunde göra underverk, lÀka sÄr och gÄ pÄ vattnet, fÀrdas obegrensat i tid och rum, jag hade makt att förvandla vÀrlden eller skapa en ny.
 NÀr jag var liten kunde jag trolla.

Det var innan de lÀrde mig att jag inte kunde"

MÄndag var det igÄr..

Barnen var lediga ifrÄn dagis igÄr!! Passade pÄ att ha en mysig dag hemma istÀllet dÄ barnen varit ivÀg i helgen..

  Vi Degade :)






Andreas kom hem och dÄ hoppade jag in i duschen och sedan Äkte vi upp till Tanum och handlade lite!
 Köpte sÄ klart lite grejer till barnen ;)
 KlÀder till flickorna och ett par byxor till J..
 Pjyamasen frĂ„n pappa var nog det BÄSTA!
 
Vi samlar pÄ Barbafamiljen till Meja, fattas tvÄ stycken!!
 motiv pÄ bodyn jag köpte igÄr..

 HÀrligta att se detta nÀr min kille kommer hem!! SUCK!

 IgÄr Ät Meja gröt, morot och blÄbÀrspure!
 Vi andra Ät Lasange.
 Jonathan och Andreas bakade möra pinnar, super goda och enkla att göra!


 Köpte pennor att ha i badet och det var kul!


RSS 2.0