Torsdag

Snart gÄ till förskolan med flickorna, sedan blir det till att greja lite hÀr hemma och en ev, fika med Johanna!
Hoppas ni andra fÄr en fin dag :)


God natt!

Flickorna sover sen 19.30,
och nu tÀnker Àven jag försöka somna
skönt med en tidig kvÀll för oss tjejer. Andreas Àr i huset och jobbar pÄ och Jonathan ville sova hos mormor!


SpÀnnande!

Imorgon kommer lastbilen med vÄran kyl, frys, tvÀttmaskin och torktumlare!
KÀnns sÄ skönt att det nÀrmar sig flytt fast det Àr lite smÄtt kaos med allt som sak ske inom denna korta tid!! SÄ det Àr lite toppen/botten just nu ;)


25 dagar kvar?!

Jösses vart tog tiden vÀgen? Liten kan faktiskt komma vilken dag som helst nu. Vad har jag fixar inget! INGET!! Har haft fullt upp med barnen som varit hemma och sedan packat och rensat sÄ mycket jag kunnat inför flytten!!


Skönt!!

Barnen vaknade och kom ner av sig sjÀlva kl 7! PÄ med klÀder och Ät frukost, nu tittar dom pÄ lite barnprogram innan vi ska ivÀg till skola och förskolan. Jag ska skynda mig hem och lÀgga mig och sova sova sova :)


Vill inte!!

Är sĂ„ trött pĂ„ detta varje jĂ€kla natt nu,nĂ€r ska jag fĂ„ sova?
Och den stora frÄgan Àr nÀr sjutton ska jag fÄ tid och ork att försöka bryta detta jÀkla mönster med barnens sömn?? Andreas Àr ju aldrig hemma och han vaknar inte pÄ natten!
Det kommer ju inte bli lÀttare med en bebis som snart kommer att behöva bara mig. Det jag tycker Àr jobbigast Àr att barnen vÀcker varandra, vaknar den ena sÄ vaknar snart den andra eller tredje! Jag blir super stressad dÄ jag vill att Jonathan ska kunna fÄ sova ostört nÀr han ska till skolan. Efter ett tag fick jag nog och reste mig ur sÀngen och gick ner. Det dröjde inte mÄnga minuter innan hela familjen satt i soffan. Varför kan ingen sova och lÄta mig vara?


Skylanders giants!

Sitter just nu och lÄtsas vara super intresserad av detta tvspel, dock inget spel i min smak men Jonathan tycker om det och kan visa och berÀtta hur mycket som helst om det :)
i vilket fall Àr han grym pÄ det ;)


Egentid!

Sitter just nu och ser pÄ film med Jonathan :) han Àr hemma ifrÄn skolan idag och piggar pÄ sig lite! Gick och lÀmnade flickorna pÄ förskolan sÄ nu Àr det bara han och jag!!


Ny vecka!

Ja dÄ gÄr man in i vecka 37 idag!!


Ovan men sÄ skönt med sol!

Efter promenad med tjejerna, blev jag sÄ trött. Kan kanske vara sÄ enkelt att man inte stÀllt in sig pÄ att vÄren faktiskt Àr pÄ vÀg :) hÀrligt var det iaf att komma ut en stund, men inte sÄ lÀtt att gÄ nÀr bÄde vÀgar och trottoarer Àr knöliga och glashala man kan ju knappt gÄ upp för en backe!


Börjar se ett slut!


Det Àr en början iaf!

Suck, packar och rensar sÄ gott det gÄr hÀr hemma!


Herregud!!

Om 18 dagar har vi tÀnkt flytta ur lÀgenheten och stÀda ur den, helgen efter det den 15 flyttar nÀmligen den nya hyresgÀsten in och för att hinna stÀda och flytta allt, behöver vi ha en helg pÄ oss! Vi kommer att bo hos min mamma sÄ lÀnge och flyttar in i huset i slutet pÄ mars. Har ju Àven bebis att tÀnka pÄ som Àr berÀknad om 33 dagar idag!! Galet mycket pÄ en gÄng just nu.


Feb. 17, 2013


Jonathan <3


Kalas!!

Idag var det kalas för Wilma pÄ leklandet :)


Se vad jag kan!!

Idag har jag typ tankat bilen helt sjÀlv :) körkort nÀsta!! HA!


Jobbar!!

Har ingen ork över till nÄgot just nu!! Jobbat tisdag onsdag torsdag och i morgon. Sover dÄligt pÄ natten och bebisen brÄkar inne i magen. Vill bara vara hemma ner bÀddad och i djup sömn tills liten vill komma ut :)


Morgon stund i soffan!

Dags för frukost för Jonathan, och sedan ivÀg till skolan och sedan fritids för hans del idag. Flickorna ska till förskolan och jag ska jobba en stund! Inatt provade vi förresten utan blöja (med kisslakan) istÀllet hos Meja eftersom hon varit torr i blöjan en lÀngre tid. Och ja, hon har sovit hela natten och det första hon sa nÀr hon vaknade var, "jag Àr kissenödig" :)


Pojken i mitt liv :)


Mina fina flickor :)


Feb. 11, 2013

Idag har vi varit pÄ BVC med Meja pÄ 2 1/2 Ärs kontrollen! Allt var bara bra och sköterskan var imponerad utav vÄr lilla "stora" tjej :) ingen blöja och pratar som om hon aldrig gjort nÄgot annat!! Det skiljer 2 kilo pÄ tjejerna i vikt. NÀsta gÄng Àr det Englas tur, dÄ Àr det4 Ärs kontrollen. Passade Àven pÄ att vecko handla nÀr vi ÀndÄ var i Tanum! Skönt att ha allt hemma och en matlista sÄ man slipper fundera pÄ det varje dag. VÀl hemma har vi fikat och snart ska vi Äka pÄ utvecklings samtal i skolan med Jonathan!


MĂ„ndag, en ny vecka!

Det nÀrmar sig med storm steg och snart kommer lilla liten vara hÀr hos oss :) har en del att göra och fixa innan dess, men har sÄ mycket annat som fyller upp mitt huvud att det glöms bort!!


Kalas idag!!

Farbror Rickard fyllde hela 25 Är idag :) det bjöds pÄ goda pajer och sallad, och som ni ser pÄ bilderna tÄrtor och egen gjord kolaglass!! Mumsigt vÀrre! Efter Äkte vi in en svÀng pÄ torp och köpte lite smÄtt och gott till barnen :) det var dom vÀrda vÄra smÄ ögonstenar!


Frukt Àr gott!!


Engla :)

Engla har bland annat byggt ett slott med lego idag! Har Àven hunnit med att mÄla, pyssla, pÀrla och spela pÄ Ipaden och tittat pÄ tv! Jonathan ska ivÀg pÄ skoldisco senare i kvÀll :) jag vaknade i morse och kÀnde mig trött som ett as! HuvudvÀrken har följt mig hela dagen och mitt humör Àr inte pÄ topp!! Har dock hunnit rensa ur ett skÄp, sÄ lite nytta har jag iaf gjort ;) mÄr lite illa idag ocksÄ och magen Àr jobbig!! Mycket klagande pÄ en gÄng.


Feb. 07, 2013


SĂ„ himla typiskt!!

Barnen har i och för sig inte varit sjuka pÄ jag vet inte hur lÀnge,Och det Àr ju inget man kan styra över. Men det kÀnns sÄ trist att man har behövt sÀga nej till jobb varje dag som vi varit hemma :(
jag vet ju inte hur lÀnge jag kommer att orkar att jobba. Àr ju bara 45 dagar kvar till bf!! och varje dag med jobb fram tills den dags jag kommer att gÄ hemma Àr ju super!


Bara vara hemma!

Ja vi hÄller oss hemma, men det Àr full fart pÄ flickorna iaf :) Àr nog jag som Àr tröttast! KÀnns bÀst att kurera sig lite extra dÄ dom fortfarande Àr lite hostiga och snoriga. Onödigt att lÀmna dom ifall dom inte skull orkar med tempot pÄ förskolan, eller börja bli sÀmre igen.


Det nÀrmar sig :)


Spela spel Àr kul :)

Barnen har visat bÄde bra och dÄliga sidor ikvÀll nÀr vi spelat spel, försökt fuska vara dÄliga förlorare och duktiga pÄ tur tagning!!


Hostan hÄller i sig!

Jonathan var hos mormor, och flickorna var mesta dels i soffan igÄr! Jobbig hosta som tröttar ut bÄde barn och mamma. KÀnner mig dock inte pigg och kry idag sÄ snart Àr det vÀl min tur att fÄ dom dumma bacillerna :( hoppas pÄ skola i morgon för Jonathans del och ev förskola för Engla om jag orkar gÄ vill sÀga! Meja behöver vila nÄn dag till innan hon orkar skulle jag tro.


Mina smÄ sjuklingar!


Mycket speltid blir det!!

Ja man fÄr passa pÄ nÀr man Àr hemma och Àr sjuk! Dagen idag kan jag tÀnka kommer bestÄ en hel del utav tv-spel :) Jag har iaf hunnit tvÀtta tvÄ maskiner och dammsugit nedervÄningen. Flickorna Àr uppe och river Jonathans rum, men det fÄr gÄ för idag!! KÀnner att det fÄr bli lite som det blir idag med allt!


RSS 2.0