Idag.

Efter promenad och en stund ute pÄ gÄrden gick Jonathan till mormor Meja sov ute i vagnen sÄ Engla och jag gick in och började med middagen. NÀr maten var klar kom mamma och Jonathan och jag slÀngde ihop en Àpplepaj som vi hade till efterrÀtt :) Andreas Àr pÄ Orust och fiskar idag och imorgon. Jonathan sover hos mormor och Àr som vanligt överlycklig över det!! Engla och Meja sitter och kollar pÄ spöket Laban! Idag har jag ocksÄ plockat bort alla tomtar mm bara lite stakar och granen kvar!! KÀnns skönt. NÀ nu blir det mys med tejerna innan det blir sÀngen!


Plundring :)

Nu Àr julen slut för den hÀr gÄngen och Jonathan har suktat och lÀngtat efter att fÄ Àta upp pepparkakshuset!! SÄ set gjorde barnen efter maten


Kaos!!

Efter att barnen tagit fram nÀstan allt i sitt rum fanns det ingen plats kvar att bygga och leka pÄ! Fick flytta ut i köket i stÀllet!! barnen har nog för mycket saker ;) Haha men det Àr ju sÄ kul att köpa leksaker till dom!


Bilder!!

Bilder just nu, Jonathan passade pÄ att spela lite data men Meja ville ocksÄ vara med :) Engla somna i soffan och sover redan snart sÀngen för dom andra tvÄ ocksÄ!


??

Phu jag skulle ju bara sÀtta mig vid datorn en liten stund och Àr nu helt slut i huvet, Àr skit trött!! Skönt att Andreas Àr ledig imorgon :) Blir ingen stress upp imorgon dÄ han Àr hemma och jag kan ligga och dra mig lite extra i sÀngen!! Hoppas pÄ en bÀttre natt Àn den som var. Meja Àr tÀt i luftrören och hostar sÄ att hon spyr och det blir ju vÀrre pÄ natten nÀr hon ligger och sover! Hon fÄr ju iaf airomin och flutide som vi har hemma till henne! Snart dags för barnen att Àta kvÀllsmat och sedan hoppa isÀng..

Tv..

Just nu sitter barnen och tittar pÄ Rasmus pÄ luffen! Jonathan ska hem till mormor en stund idag!! VÀdret sÀger att det blir en dag inomhus.


Just nu..

Vi packade in oss alla i bilen och Äkte en dag tidigare till Mollösund, imorgon Àr det ju dags för den Ärliga kalkonmiddagen med Andreas slÀkt! Just nu hjÀlper barnen farmor att baka lite gott till imorgon, och kanske lite till ikvÀll ;) GÄrdagen var super, finns inget att klaga pÄ alls :) Barnen fick nÀstan för mÄnga paket, HAHA!! Men alla Àr nöjda och det Àr huvudsaken! God fortsÀttning pÄ er alla!

God jul!!

Barnen vakna och gick ut och hÀmta klapparna under granen :) fÄr ju alltid lite paket pÄ morgonen!! Mer bilder kommer komma under dagen hoppas jag pÄ! Ha en bra dag idag


?!

Bilderna fÄr tala för sig sjÀlva :)


Granen stÄr sÄ grön o grann i stugan!!

Andreas tog med sig Jonathan och fixade en fin gran till oss :) Jag stÀllde mig och rulla köttbullarna! SÄ nu kÀnns listan lite kortare :) Idag Äker jag till frissan och klipper/ fÀrgar/slingar hÄret, ska bli sÄ skönt att bli lite om pysslad! Greja lite hÀr hemma och ta en promenad till affÀren. Barnen myser Ànnu i soffan :)


Bilder ifrÄn söndagen

Jonathan bakade pepparkakor, Andreas bakade en kladdkaka och jag fixade med pepparkakshuset och pyntade apelsiner med nejlikor :) Engla och Meja ville mest komma Ät lite pepparkaksdeg och godiset som vi skulle ha som dekoration!! Andreas chef kom pÄ fika och barnen fick julklappar!


Blogga, ja men om vad dÄ??

Jag kan kÀnna att jag vill och mÄste skriva pÄ bloggen men vet inte alltid om vad, orkar inte lÀgga upp nÄgra bilder dÄ alla ligger pÄ kameran.. Kan ju iaf sÀga att vi har sÄ mÄnga fina kort, speciellt pÄ barnen :) I morgon blir det förskolan för barnen och jag ska vÀl pyssla lite hÀr hemma inför dopparedagen!! Shit vad jag lÀngtar, vill att det ska vara 24/12 NU!!! Har iof en hel del kvar att göra dÄ jag sparat en del in i det sista som t.ex. SlÄ in ALLA julklappar, rulla köttbullarna fixa skinkan och handla all mat.. MÄste Àven inhandla dom sista klapparna till alla stora.. MÄste ta in granen ocksÄ!

Söndags baket Àr pÄ gÄng!

Ja dÄ var det snart dags att börja kavla ut degen och skÀra ut formarna till vÄrat pepparkakshus :) Men först stÀdar barnen pÄ sitt rum och jag ska ha mig en kopp kaffe!!


LördagskvÀll!!

Andreas har inte kommit hem Àn, Engla sover och Jonathan Àr hos sin kompis Jakob!! Jag och Meja leker pÄ rummet..


Opps, dubbelt upp i bilder!!

RÄkade visst trycka en gÄng för mycket pÄ bilderna igÄr sÄ det blev tvÄ av alla kort ;) Ligger i soffan och kollar pÄ barn tv med Engla och Meja! Andreas Äkte i morse för att fiska och Jonathan sov ju hos mormor..


Fredag

Jobbat idag. Mötte upp Andreas och barnen pÄ förskolan 16.30. Jonathan sover hos mormor,han hoppa över friidrotten idag. blev fredagsmys med vÄfflor ;) flickorna sover, jag och Andreas kollar pÄ svenska hjÀltar!! Blir nog snart sÀngen för min del.. Btw bestÀllde lite grejer som kom idag :) och Jonathan Àr glad över vÄra formar till vÄrat pepparkakahus som blir muminhuset iÄr!!


Morgon stund har guld i mun..

Andreas körde barnen till förskolan idag, blir vÀl en chock dÄ dom varit hemma i ca tvÄ veckor och sÄ idag blir det en heldag! Jag ska snart gÄ till jobbet :) Àr pÄ det bÀsta stÀllet!! Behövde verkligen fÄ in lite timmar i december ocksÄ.. NÀ, plikten kallar!! Ha en bra dag


Inget dagis, kyrkis istÀllet :)

Idag bestÀmde vi oss för att gÄ till kyrkis! SÄ mysigt och kul att göra nÄgot annat + super god fika ;) jag och mina tre var sist kvar och dÄ gick vi upp till kyrkan med Ruby och prÀsten Ingela! Jonathan och Engla fick hjÀlpa till att stÀlla i ordning jul krubban :) barnen var super glada över att fÄ vara i kyrkan och, var uppe i Predrikstolen spelade piano och dansade!! Har varit en bra dag dock vÀldigt blÄsig. Gick vÀgen om Shell och hÀmtade ut ett paket :) Engla fick en ny jacka och Meja en tröja.. Maten idag blir stekt kyckling med potatis sÄs och rödkÄl :) Mums!!


Besök det behövdes idag :)

Har Amanda hÀr pÄ besök, va ett tag sen vi sÄgs :) inget kul att göra hemma och skit vÀder ute sÄ idag passade det bra med sÀllskap!! barnen har iaf blivit livade att det ska bli kojbygge om en stund, bra dÄ slipper jag bÀdda idag ;) ingen magsjuka Àn sÄ jag tror inte att det Àr nÄgon fara för vÄran del!! Hoppas jag..


Lucia, fika och spy!!

Jag Andreas mamma/mormor och alla vÄra tre barn sprang förvÀntansfulla in pÄ dagis denna regniga mÄndags kvÀll!! Barnen hade roligt och jag sÄg fram emot att barnen skulle till förskolan som vanligt i morgon, var ju lediga förra veckan för att slippa magsjukan! Men efter ett hÀrligt roligt och underbart mysigt upptrÀdande av alla barn var det dags för lite fika/mingel och mitt i allt lek o stoj hÀnder det som inte fick hÀnda!! Hör hur en mamma tar upp sitt barn i famnen som klagar pÄ magont och sÀger "bara det inte Àr magsjuka" jag vÀnder mig mot en förÀlder/vÀn och sÀger att jag tror jag dör!! NÀr jag tvÄ sekunder senare vÀnder pÄ huvudet ser jag hur ungen krÀks!! Jag fick panik och samlade ihop min familj och Äkte raka vÀgen hem! Satte barnen i badet och bÀddade rent i sÀngarna jag och Andreas tog oss ocksÄ en dusch för art vara pÄ den sÀkra sidan ;) SÄ nu blir vi hemma denna vecka ocksÄ :) orkar verkligen inte med att jag och barnen ska fÄ magsjuka nu nÀr det Àr sÄ jÀkla stressigt med allt runt om!! Andreas blir typ aldrig sjuk dÄ dÀrför skrev jag ej med honom!! Men men vi fÄr vÀl se hur det slutar med detta?! Det var vÄran kvÀll.. Men barnen var iaf super söta :)


MĂ„ndag..

Efter en lÄng stund i sÀngen gick vi upp och Ät frulle! Gick till skolan och lÀmnade in min lönelapp för det hade inte blivit gjort och som tur var sÄ hinner jag att fÄ min lön innan jul, var lite orolig dÄ det redan Àr den 12 idag :) Efter det gich vi hem och Ät frukt och jag började med middagen som vi Ät tidigt idag dÄ alla ville det!! Andreas och mamma fÄr vÀrma maten nÀr dom kommer.. Vi ska ju pÄ Lussefest pÄ förskolan idag! Alla mina tre ska vara peppakakor ;) Jag har ju varit pÄ denna lussefest nu ett par Är och jag vet att jag alltid grinar HAHA, vilken jÀkla kÀrring man Àr men sÄn Àr jag :) Ska försöka lÀgga upp bilder senare..

Bilder

VÀntar pÄ att Andreas ska komma hem frÄn jobbet, han slutar tidigare idag :) ikvÀll ska vi i vÀg med hans jobb! vet inte vad vi ska, hans chef har inte berÀttat vad vi ska göra!! SpÀnnande.


Dagens kÀndis!!

För ett tag sedan skulle jag och barnen gÄ och handla, dÄ stÄr det en kvinna dÀr och frÄgar om hon fÄr stÀlla en frÄga och ta ett kort pÄ Jonathan. Men vi glömde ju att frÄga nÀr och i vilken tidning som det skulle vara med i.. SÄ vi har vÀntar och vÀntat tittat i alla tidningar och reklamblad men nu dÄ Àntligen!! Han Àr sÄ glad och stolt över att HAN Àr med i tidningen :) och jag Àr sÄ stolt


VÀntar pÄ..

Har kaffekoppen i handen och mobilen i andra! Jonathan gick med Jacob hem och flickorna leker.. VÀntar pÄ att julkalendern ska börja! Tycker att den Àr bra, vad tycker ni??


Hemma dag!!

Barnen kollar pĂ„ film och om en stund kommer det hit en kompis till Jonathan! Är riktigt trött och lĂ„g idag, sov sĂ„ sjukt dĂ„ligt inatt och hade alla barnen i min sĂ€ng.. TrĂ„ngt och varmt! Hoppas dagen gĂ„r fort sĂ„ Andreas kommer hem snart!


Bilder

Lite bilder pÄ snygga mig och super söta Meja ;) haha just nu Àr sjÀlvkÀnslan pÄ topp!!


Skit.

JÀvla magsjuka, fler som blivit dÄliga pÄ förskolan bÄde barn och fröknar. Vi blir hemma imorgon ocksÄ sÄ vi kan undvika att bli smittade. Fick tacka NEEJ till jobb pga detta.. Suck!


Jonathans kompis..

Snart kommer Liam och Emma och dÄ blir det fika :) Kul att dom ska flytta till Grebbestad sÄ killarna kan ses och leka oftare!! Dom har ju kÀnnt varandra sen alltid :)

Onsdag

Barnen fick sova lĂ€nge eller iaf tills dom vaknade av sig sjĂ€lva! Först Engla sen Meja och sist Jonathan!! Barnen Ă€r hemma frĂ„n förskolan idag för att undvika magsjukan som gĂ„r nu :( kul att man ska behöva hĂ„lls dig hemma för att inte bli sjuk, kan man inte hĂ„lla ungarna hemma om dom Ă€r dĂ„liga?! Även om man tror att kanske Ă€r barnet sjukt??


Just nu

Flickorna busar i soffan :)


Jul!!

LÀngtar sÄ mycket till julafton nu det Àr galet :) barnen kommer att fÄ sÄ mÄnga fina och rolig klappar, vi har bara köpt hÄrda paket!! Sen lÀngtar jag efter all den goda maten, dagen innan Àr det mysigt att stÄ i köket och rulla köttbullar och fixa skinkan. Bingolotto ska vi sÄ klart spela dan före doppade dan ;) tomte har vi ocksÄ fÄtt fixat.. Ser ut som grinchen pÄ denna bild haha!!


skickat ivÀg en bestÀllning :)

Hittade en jÀtte fin jacka till Engla pÄ Lindex som jag bestÀllde hem nu!! Blev lite klÀder pÄ torp i helgen ocksÄ :) Alltid lika kul med nÄgot nytt.. Barnen leker, snart dags att ta pÄ sig och gÄ ut i solen :)

Torp!

Ja i vanlig ordning blev det lite klÀder till barnen ;) Engla som Àlskar filmen trassel var jag ju bara tvungen att köpa denna tunika! Jonathan fick en snygg tröja med alla super hjÀltar frÄn lindex, och byxa och tröja med spindel manen pÄ frÄn hm!! Köpte lite presenter till svÀrfar och tvÄ av mina fyra svÀgerskor som har fyllt Är!


Frukost :)

Blandade i lite jordgubbar i vanilj yoghurten!! Sen Àr det dags att hoppa in i duschen ock packa vÀskan, idag Äker vi och firar Andreas pappa och tvÄ systrar som fyllt Är!! Men först blir det in pÄ torp :) LYCKA! Iaf för mig som Àlskar allt vad handla heter ;)


Fredag och helgen Àr snart i full gÄng!

Fy denna helg vill jag inte göra nÄgot alls, bara dra tÀcket över huvudet!! Har en liten depp period kÀnns det som och allt Àr bara grÄtt!! Men efter regn kommer solsken brukar man ju sÀga!! Idag har jag och barnen tagit oss en lÄng promenad och sÄ gick vi förbi affÀren och köpte lite mys!

Morgon!

Morgon Myser i soffan med Jonathan och Meja, kollar pÄ barnkanalen :) Engla kollar pÄ tv i sitt rum! Vad som vÀntar idag vet jag inte Àn.. Vi tar dagen som den kommer!!


Första december!

Nu Àr det jul pÄ riktigt, har dock inte kÀnt nÄgra större jul kÀnslor Ànnu!! Men ikvÀll blir det att mysa ner sig i soffan och kolla pÄ tjuvarnas jul! NÀ nu ska vi snart i vÀg hÀr..


RSS 2.0