GOTT NYTT ÅR!

Ett riktigt gott nytt Är till er alla! hoppas att kvÀllen blir bra och att ni fÄr ett bra 2011 <3

sex Ă„r idag!

Ja idag Àr det nyÄrsafton och det betyder att jag och Andreas har Ärsdag, sex Är tillsammans och förlovade i fyra Är <3
kan sĂ€ga att det minst sagt har varit upponer genom Ă„ren men han Ă€r och förblir min BÄSTA vĂ€n!
 
vi gör inte nÄgot
speciellt pĂ„ nyĂ„r, Ă€r med familjen och Ă€ter fin god mat och tar pĂ„ oss fin klĂ€der :) ska baka lite fikabröd ocskĂ„ för Andreas syster m sĂ€llskap kommer hit sedan! Hoppas att ni har haft ett bra 2010 för nu Àr det inte lĂ„ngt kvar förrens det Ă€r 2011!! helt galet.. GOTT NYTT ÅR 

jag lovar!!

Jag ska bli bÀttre!!
 Ska försöka att lÀgga upp massa bilder pÄ vad vi har haft för oss den senaste tiden sÄ som pepparkakshusbak och massa inköp :)

 Idag kom det hem paket ifrĂ„n lindex med klĂ€der till Jonathan och Meja :) fick en pĂ„se med klĂ€der till Engla i förrgĂ„r :D TACK! Vi har Ă€ntligen fĂ„tt tummen ur och bestĂ€llt vĂ„ran nya soffa, men den kommer inte förens om ÅTTA VECKOR sĂ„ det blir lite tom dĂ„ jag sĂ„lde vĂ„ra gammla idag :) Har Ă€ven skaffat en lite tatto pĂ„ handleden, Ă€r sĂ„ kĂ€r iden! Den Ă€r bara sĂ„ jag!! love it <3 som skagt jag kommer att lĂ€gga upp kort om det funkar och skriva lite kort om bilderna ;) puss

Julen!

Jaha dÄ var julafton över för i Är!!

Hade det jĂ€ttetrevligt och barnen fick MÅNGA julklappar!! skriver mer och lĂ€gger upp bilder nĂ„n annan dag istĂ€llet! hoppas att ni hade en fin jul med era nĂ€ra och kĂ€ra för det Ă€r dem som Ă€r det viktigaste pĂ„ jul ;)

DAN FÖRE DOPPARE DAN!!


 Hoppas att ni alla fÄr en god jul!!
Detta Àr lite gammla julkort ;)

NÀhÀ!

NÀhÀ inte idag heller, fattar inte vad som Àr felet...
TÀnkte lÀgga upp bilder men det fÄr bli en annan dag dÄ!

FÄr vÀl backa lite i tiden, till onsdag!
 Kyrkis har julledigt nu sÄ vi hade en hel dag med tantEmma istÀllet, inte mig och barnen emot ;)
tog en fika hemma och sedan gick vi ner till affÀren. Gjorde pepparkakshus och emma och Jonathan gjorde marsipanfigurer ocksÄ! Det finns bilder men det gÄr ju inte att lÀgga upp bilder idag!!
Blir GALEN pÄ det!! 
Det blev iaf jÀttefint och vi var nöjda över att vi överhuvudtaget fick ihop det :) KÀkade mat gjorde vi ocksÄ!
 i torsdags var barnen pÄ dagis och jag och Meja Äkte med mamma till Tanum och handlade..

Har varit en svĂ€ng i Tanum idag ocksĂ„, tog bussen dit och det Ă€r nĂ„got som barne tycker Ă€r kul men som jag gillar mindre, det finns bara en BRA buss hĂ€r. Busschaffören fick ju plocka ner grejer och lĂ„sa upp ena sidan pĂ„ dörren för att vi skulle kunna komma in med vagnen, helt galet att det ska vara sĂ„ J* svĂ„rt att Ă„ka buss. TrĂ€ffa pĂ„ min kusin och moster och barnen dĂ€r sĂ„ det var en trevlig överraskning :D Jonatahn och Wilma Ă€r bara sĂ„ söta nĂ€r dom ses <3 Ska försöka att ses i mellandagarna!! LÄNGTAR!
 

I morgon kommer Andreas pappa, bror och smÄsystrar hit dom ska sova hÀr sÄ jag kommer att vara fembarns mor i helgen ;)


Jaha!!

VARFÖR ska det inte funka att lĂ€gga upp bilder nu nĂ€r jag vill?? Fattar inte Ă€r som om datan sjĂ€lv bestĂ€mmer nĂ€r jag ska lĂ€gga upp kort och inte jag..

Gör inte allt för mycket, har ingen ork till nÄgot kÀnns det som. Meja ligger och Älar och drar sig framÄt pÄ golvet, hon Àr sÄ duktig och i bland stÀller hon sig pÄ alla fyra o gungar till lite :) 

Brrr!

Idag Àr det kallt ute 13-, skönt att mamma körde barnen till dagis idag!

 Börjar Àntligen kÀnna mig bÀttre i halsen!!
 Man kan ju hoppas att alla hÄller sig friska över jul o nyÄr nu iaf!

 Idag Àr det lussefest pÄ dagis, Jonathan har valt att vara stjÀrngosse detta Äret han har varit bÄde
tomte och pepparkaksgubbe de andra Ă„ren,
Engla ska vara tÀrna hÄller tummarna pÄ att glittret fÄr sitta kvar i hÄret ;)
Åhh, kommer garanterat att fĂ„ en tĂ„r i ögat, fĂ„r gömma mig bakom Meja!! Klarar inte sĂ„nt Ă€r ju bara sĂ„ gulligt och Jonathan har övat sĂ„ pÄ  julsĂ„ngerna!    

 Annars blir det bara en dag hemma idag. Kommer bilder pÄ lussebarnen senare!

Bildbomb!


Jonathan/fÄret pÄ julspelet :)

super snygg bild pÄ mig och Engla :)

Meja

TRION ;)

Meja kan gÄ i gÄstolen :D

Julspel..

Efter som jag inte kan lÀgga upp bilder pÄ bloggen , vet inte varför.. SÄ blir det inga bilder pÄ Jonatahn idag som ett gulligt ulligt litet fÄr! Var en kul grej iaf..

Tredje advent...

Idag Ă€r det tredje advent och SNART Ă€r det JULAFTON!! LÄNGTAR :D

 Snart kommer Andreas och barnen hem, och dÄ ska vi Äka till kyrkan och se nÀr Jonathan Àr med i julspelet! Han ska vara ett fÄr! Sedan tÀnkte jag att vi skulle upp till hedemyrs och handla lite, fÄr se vad orken sÀger men jag Àr sugen pÄ att baka lite idag. Har forfarande ont som F i halsen och Àr allmÀnt sleten...

6- ute och hÀrliga varma element som strömmar ut underbara 18 grader :(
MÄste fÄ fixat detta snaras,  vill inte gÄ och frysa i mitt eget hem!!   Detta var lite idag, ska försöka att uppdatera i kvÀll och hoppas att det funka att lÀgga upp bilder ocksÄ, det vill ju inte alltid fungera för mig?!


en hÀrlig lördag :)

Ja idag har jag som ni redan vet kÀkat frukost/lunch med Emma och Meja sÄklart ;) supermysigt och gott! 
 
Resten utav dagen har jag kikat i lite affĂ€rer hĂ€r i byn, fick köpt lite julklappar och en ev födelsedagspresent till Meja :D ute i god tid!  Varit hemma hos min kĂ€ra mamma.. Vi lyxa till det ordentligt idag med pizza till middag.. Har helt enkelt haft en riktigt HÄRLIG dag idag!

Sjögrens..

Frukost med Emma och Meja pÄ sjögrens om en liten stund :) 


 FAN vad jag har ont i halsen, sÄ blir det inte bÀttre Àr det hals prov pÄ mÄndag som gÀller!! PÄ mÄndag ska jag Àven ringa tanumsbostÀder och sÀga ett o annat för nu fÄr dom se till att fixa sÄ att hela elementen Àr varma och inte iskalla/ ljumna HATAR detta!! Gahhh Hoppas pÄ en roligare uppdate sedan nÀr jag har gjort dagen :)

Nu Funkar det


KALLT..

Finaste Jonathan 1 Ă„r <3

Förra julen :)

EnglaBus nÀr hon dock inte var sÄ busig som hon Àr NU!!

Meja!

Bara vi..

Ja nu Àr det bara jag och Meja hÀr hemma, resten av familjen Àr pÄ Orust hos farmor/farfar och fastrar..

SÄ denna helgen ska vi bara vila mysa och bli friska, bÄde jag och Meja Àr dÄliga!!
 SUCK!
Det gÄr bara vidare till nÀsta och till nÀsta osv.. Började med att J hade hosta, sedan blev Engla sjuk och hade hosta och snuva i över tvÄ veckor varav feber en vecka, sen nÀr hon blev bÀttre fick Jonathan feber och fick stanna hemma, sedan var det min tur att fÄ feber ont i kroppen frossa och ont i halsen.. Börjar mÄ bÀttre och det Àr vÀl tur det sÄ att jag kan se till att Meja som NU hör o hÀpna ocksÄ Àr dÄlig.. Det Àr vÀl skönt att inte alla Àr sjuka samtidigt men det Àr lite tjötigt att det gÄr runt runt!! Blev lite lÄngdraget men det bjuder jag pÄ ;)
 SÄ planerna för helgen Àr som ovan vila, promenad i morgon med mamma och se om jag kan göra nÄgar fynd pÄ Madicken och pÄ Köpmanshuset :) Och pÄ söndag ska vi till kyrkan pÄ familjegudstjÀnst
HÖRDE JAG ETT AMEN?! ;) Jonatahn ska vara ett fĂ„r i Kyrkis julspel!! SĂ„ det Ă€r inte för gudstjĂ€nsten vi gĂ„r!

NÀhÀ nu funkar det inte att lÀgga upp bilder?? J* skit .. Ja ja detta var lite kort om helgen!



RSS 2.0