Fredagar gillar vi :)

Jobbat idag 7.30-14..
  Sanna som har affÀren i ur och skur ringde idag och sa att min jacka har kommit sÄ imorgon blir det att traska ner och hÀmta den eller ja köpa den! Skönt att ha en riktigt varm jacka i vinter.. Andra dagen som jag och Sara Äkte och solade denna vecka, sÄ skönt att ligga dÀr och halv slumra och att fÄ lite fÀrg :)

Barnen sover..

ska snart gÄ och lÀgga mig, dÄ jag ska upp vid sex för att fÄ ivÀg barnen till förskolan och mig sjÀlv till jobbet! Ska bli skönt med helg som bjuder pÄ teaterbesök, födelsedagskalas och mys med mormor som kommer att vara hÀr en hel del dÄ Andreas/pappa Äker ivÀg för att fiska hummer i en vecka!! HÄller tummarna pÄ att det blir mÄnga hummrar i tenorna! Sov gott det ska iaf jag göra nu :)


Det rullar!!

Jobb denna vecka, mÄndag onsdag torsdag och fredag :) WEHOO!

Egentid!

Mysigt att bara gÄ ivÀg pÄ en liten kvÀllstur med ett barn, det blev ett besök hos mormor! Kul att hjÀlpa till nere i kÀllaren i tvÀttstugan tyckte Engla :) som glatt hjÀlpe till att hÀnga tvÀtt!
 Imorgon blir det jobb 7.30-13.30 sÄ snart blir det till att sova..


Kort och gott!

Bra dag pÄ jobbet men det blev en dÄlig dag nÀr jag kom hem... suck blÀ fyfan!!!


Sjukt nöjd..

Idag har jag haft me & I party och det blev en del inköp :) Jag köpte en tunika/klÀnning till mig och sedan blev det byxor till Meja och byxor tröja och mössa till Jonathan! Mamma köpte en jÀttesöt klÀnning till Engla, hon köpte Àven julklappar till barnen :D Blev kÀr sÄ jag bokade en ny trÀff i november!! SÄ jag sÀger bara tack till Helena som kom och visade alla super söta,snygga, bra och sköna klÀder för oss idag!! Andreas och barnen Äkte till farmor och farfar över dagen för att fixa med hummertinorna! SÄ det blev middag hemma hos mamma för mig idag! Imorgon blir det jobb 7.30-15.45 sÄ Andreas lÀmnar pÄ dagis imorgon.. Urk blir tidigt, ska snart lÀgga mig..

Skepp o hoj ;)







Jonathan fick en jÀttesöt piratdress av mormor idag :)

Name it :)



Detta har jag köpt till Meja och alla klÀder Àr av mÀrket name it som jag gillar, tycker att dom har bra och fina klÀder till barnen! Köpte Àven en ny tandborste..

Engla har ocksÄ fÄtt lite nya klÀder!


Till Jonathan blev det tvÄ par byxor och en super fin cardigan :)


Dagens köp!! Är sĂ„ nöjd..




Brunt :)

 SÄ ser mitt hÄr ut!!

Jippi..

Det kommer att bli en varm och skön vinte för min del i Är!! Varför/hurdÄ tÀnker ni sÀkert.. Jo för idag har jag varit och provat ut min vinterjacka som jag ska bestÀlla :) en supersnygg och skön och inte minst VARM frÄn didrikson :)

FrÄn blond till brunett!!

Ja nu Àr det höst och dÄ tycker jag att det Àr snyggt med mörkare hÄr :) SÄ i gÄr nÀr Amanda var hÀr sÄ köptes det chockladbrun hÄrfÀrg till mig!! Blev helt ok! Bilder kommer..

Första dagen pÄ jobbet :)

Yes dÄ var den första dagen som fröken Michaela slut! Ska jobba 7.30-14 pÄ mÄndag, fÄr hoppas att det rullar pÄ med timmar sÄ att det kan bli lite mer jobb för mig och PENGAR för jag Àr sjukt sugen pÄ att shopa :) För er som inte vet sÄ Àr jag timvikarie pÄ förskolor/fritids i Grebbestad och det Àr hur kul som helst!!

Jobba!

Japp ni lÀste rÀtt i morgon ska jag jobba! LÀmna barnen pÄ förskolan klockan 8.00 sÄ det blir frukost för dom dÀr. Jonathan tycker att det ska bli kul att fÄ Àta bÄde frukost och mellanmÄl pÄ förskolan imorgon, det blir en lÄng dag för dom mot deras 5 timmar, men det ska nog gÄ bra. Hoppas bara att Meja finner sig i att vara dÀr sÄ lÀnge.. Jag börjar 8.30 till 16.00 och sedan hÀmta barnen runt 16.30!

 Svar pÄ kommentaren jag fick: hyllan i barnens rum Àr köpt pÄ ikea Àven lÄdorna, finns liknande hylla pÄ jysk!


Abs.SHOWkidz

Jag sÄg att dom skulle börja med barndans pÄ Westcoast i Tanum, och det hade ju bara varit sÄ super kul för Engla och sÄ gulligt och roligt för mig :D Men tycker att det Àr ganska dyrt eller Àr det jag som Àr snÄl?
 jag tÀnker ungen Àr ju bara tvÄ Är!! 790:- skulle det gÄ pÄ.. Nja fÄr suga pÄ den en stund..

Helgen kommer snart!!

KÀnner hur min Ängest börjar krypa sig pÄ.. Alltid dessa mÄsten och allt man ska hinna med nÀr det Àr helg! En sak Àr att försöka hinna med bloggen, lÀgga upp bilder och skriva lite om vad som hÀnt under veckan! Vad har ni för planer i helgen??

Jag mÄste skaffa en iphone..

Ja sÄ att jag kan blogga frÄn mobilen för jag fÄr ju aldrig tid ork eller lust över till att sÀtta mig ner vid dumburken!! Mycket lÀttare att bara ta en bild och pling* sÄ ligger den uppe pÄ bloggen ;) Nu blir det till att hoppa in i duschen dÄ alla barnen nu sover/nÀstan sover.. Och sedan blir det till att se pÄ film med Andreas <3

Tiden bara rusar ivÀg..

Skit ocksÄ! Jag som tÀnkte att jag skulle skriva pÄ bloggen igÄr, men det blev ju inget av med det som ni kanske har mÀrkt ;)
  Men men tÀnkte jag det Àr ju en dag i morgon ocksÄ!! Ja och nu Àr det imorgon (idag) och jag har helt glömt/inte haft tid med bloggen.. SÄ jag ska försöka att göra det ordentligt imorgon istÀllet ;) hoppas att ni klarar er en dag till utan att jag skriver och lÀgger upp bilder om mitt superviktiga liv!!! HAHA! ha en bra kvÀll, sjÀlv  jag ska snart krypa ner i sÀng!!

Orka..

En stressig morgon och ett dÄligt humör ja sÄ blev början pÄ dagen idag.. LÀmnade dock barnen i tid pÄ förskolan! Sen tillbaka hem för att ta tag i tvÀtten som aldrig tycks ta slut!! IvÀg pÄ jobbmöte :) JÀttekul! SÄ nu Àr det bara att hoppas att telefonen ringer med massa jobbtider till mig!! HÀmta barnen  gick till affÀren och som alltid Àr det kaos nÀr man handlar med Engla :) Ja sÄ kan det va, men vi kom iaf dÀr ifrÄn med det vi skulle ha.. VÀl hemma satte jag igÄng med maten som idag var potatisgratÀng och flÀskfile!

Inne hela dagen..

Gaahh, fan vad man blir trött och irriterad av att vara inne en hel dag! Dessutom med tre barn..
 Idag har dom roat sig med att: BrÄka, slÄss, retas, mÄla klippa och pyssla, spelat wii och DS, kollat pÄ tv, grÄtit, tjatat! Ja allt bÄde bra och mindre bra saker och Àven roliga och inte roliga!! Allt detta resulterade i en mycket trött mamma som tycker att det Àr vÀldigt skönt att flickorna sover nu och att Jonathan Àr hos en kompis!! HAHA! Men det har inte bara varit skit och elÀnde idag om det nu lÄter sÄ.. Kolla hÀr,
 

Skönt med en liten fruktstund..

Meja Àlskar apelsin!!




Pysseldags!! Meja fÄr ocksÄ vara med :)

Skriver..

Klipper..

Kladdar!!


Meja Àr inne i en jobbig fas och klÀttra pÄ allt, man kan inte titta bort en sekund utan att hon klÀttrar upp pÄ stolen och vidare upp pÄ bordet eller klÀttrar upp och sÀtter sig i sin matstol.. Tokunge!





Kolla va fin jag sitter och jag kunnde komma upp helt sjÀlv!! Dock Àr inte mamma lika förtjust i detta..


Ville ju bara slÀcka lampa :)

SÄ söt!!

Jippi! Mera klÀder sitter aldrig fel..

Barnens farmor min svÀrmor hade shopat lite klÀder till barnen nÀr hov var pÄ GekÄs :) Inget man tackar nej till direkt!! TACK TACK!
 
Englas..

Mejas..

Jonathans..


ME&I :)

25/9 kommer jag att ha ett ME&I party hÀr hemma, det ska bli riktigt kul!! Den som vill fÄr komma, ja iaf personer som jag kÀnner ;) Hoppas pÄ att kunna bjuda pÄ en del gofika ocksÄ!! SÄ ja den som kÀnner för att komma kan ju börja med att kolla in deras hemsida, det finns klÀder för bÄde barn och vuxna!

Lite bilder som jag hittade :)


Fina Engla runt 1Är pÄ bildern!

Lilla Meja..



PĂ„skaparad med Jonathan & Engla!

SÄ liten, sÄ söt! Fina Meja..



Jonathan kan han vara 3Ă„r kanske?
 
JA jag vet att mina barn Ă€r sĂ„ jĂ€kla SÖTA!!

Regnet bara öser ner, och jag som hade planer för idag!!

Vilket jĂ€kla skitvĂ€der rent ut sagt!! Man ska inte klaga jag vet..  Men idag MÅSTE jag fĂ„ det! Efter som jag inte vet vart regnskyddet till vagnen Ă€r och de flesta regnklĂ€der Ă€r kvar pĂ„ dagis sĂ„ blir det en dag innomhus för oss! SĂ„ himmla typiskt nĂ€r jag hade tĂ€nkt att jag och barnen skulle packa picknik och gĂ„ ner till campingens lekplats..  Jaja vi fĂ„r vĂ€l se vad vi roar oss med idag..


En sÄn hÀrlig bild ;)

 HAHA, Meja flörtar!

Söndagen i bilder!


Meja supersöt med en liten toffs dÀr bak ;)

Tokungen klÀttrar överallt nu :)

Gungar lite pÄ gunghÀsten.. BTW Meja kan sÀga gunga :)

Köra dockvagn Àr kul..



Jag och Meja har mesta delen av dagen varit inne och lekt!!

Provar om mammas tofflor passar ;)





Älskar vatten!!

Mammas fina underbara unge <3

Jag idag..

Jonathan och jag gjorde neggerbollar!!

MUMS!!

Finaste killen ever <3

KvÀllsmat i soffan, passar pÄ nÀr syrran inte Àr hemma "Engla Àr hos farmor"

Kollar pÄ Tingeling pÄ tvn.. Sen blir det sÀngen Àven för J, Meja la sig vid sju!!

 Nu vÀntar jag pÄ att Andras och min lilla Engla ska komma hem, dom har varit pÄ Orust i helgen...
Hoppas att ni har haft en bra Söndag!



Frida övar!!




HAHA! Ja Frida hade allt lite barnvana innan hon fick sin egna lilla Tilde :)

RSS 2.0