Skidor är på tapeten här hos oss!!

Min mamma är galen i sport och det har smittat av sig på Jonathan, som nu har fattat tycke för både handboll och skidor tack vare sin mormor, vad blir det här näst friidrott?! Han hoppar upp o ner och ropar heja Sverige, heja Kalla :D
Så nu är det skidor som man tittar på och inte barnprogram inte! Nu vill han få skidor till vintern så han kan lära sig att åka så vi kan heja på honom! Och mormor köper gärna skidor till honom har hon sagt, så vi får väl se till vintern och hålla utkik i spåren! 
Petter Northugg gillar vi inte här hemma. Dom som man ska heja på är:
Chalott Kalla, Anna Haag, Marcus Hellner och Frida Ingermansdotter, Emil Jönsson, Daniel Rickardsson mm
Är lite roligt att se när en femåring och en 53åring ställer sig upp hoppar och hejar på för fulla muggar :) Jag själv är inte lika road av själva skidorna utan mer utav min mor och son..

Tänkte att Jonathan skulle få en handboll från sina morbröder så att vi kan spela lite smått nu när det börjar bli bättre väder ute :) Är ju roligt att han själv vill och då får vi ju passa på att uppmuntra honom! Kanske han kan bli som morbror Daniel när han blir större?!  Det är lite tråkigt att det inte finns så mycket valmöjligheter här i Komunen, hästar för tjejer och fotboll för killar typ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0